Workshop Artificial Intelligence

Artificial Intelligence, oftewel Kunstmatige Intelligentie: Je kunt er tegenwoordig bijna niet meer omheen. Wat houdt het eigenlijk in en wat kan jouw organisatie ermee? Moet je data-scientist zijn om het te begrijpen? Of kom je met wat praktische kennis al een heel eind?

AI biedt allerlei interessante kansen om onze manier van werken te boosten en te ondersteunen. Als e-office zijn we altijd op zoek naar manieren om mens en machine optimaal samen te laten werken. Zo kijken wij ook naar de kansen (en eventuele bedreigingen) die AI in de toekomst gaat bieden voor jou en jouw organisatie.

Onze klanten geven vaak aan dat ze graag een start zouden willen maken met AI, maar net het stuk kennis en inspiratie missen. Om die reden hebben wij een workshop ontwikkeld op basis van ervaringen met deze vraagstukken.

Artificial Intelligence: de introductie

Tijdens deze gratis middagsessie laten wij jou in één dagdeel kennismaken met AI. Je zet die dag al je eerste stappen met AI en je kunt gaan nadenken over de vele mogelijkheden die AI kan bieden. De theorie eindigt tevens met een gaaf praktijkvoorbeeld. We gebruiken een actuele case die inzicht geeft in de kansen en voordelen van AI.

Voor deze inspiratiesessie staan de volgende data gepland:

  • Dinsdag 23 juli om 14:00 uur
  • Dinsdag 20 augustus om 14:00 uur

De toekomst is dichterbij dan je denkt. Ervaar het zelf als een van de eerste bij e-office!

Artificial Intelligence: Hoe ga jij AI implementeren?

Wil je meteen een stap verder? Kom dan naar onze intensieve tweedaagse workshop dit najaar.

Tijdens deze tweedaagse workshop nemen wij je mee op reis door de (nog) onbekende wereld van AI. We gaan je niet alleen inspireren met de mogelijkheden van deze technologie, maar zullen je direct praktijkvoorbeelden geven. Zo krijg je inzicht in de mogelijke uitkomsten, zoals: kostenbesparing, klantinzichten, nieuwe bedrijfsmodellen en processen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de reis nemen we uitgebreid door wat AI doet en wat de rol van data hierbij is. Ter inspiratie laten we de reizen van andere organisaties zien. Maar dat is nog niet alles. Uiteraard gaan wij ook brainstormen over jouw eigen reis, zodat jij ideeën krijgt over AI-implementaties in jouw organisatie. Ook bieden wij inzicht in de overeenkomsten en verschillen tussen de grootste AI-leveranciers.

Twee van onze ervaren AI-consultants zullen tijdens deze workshop de reisleiders zijn en jou klaarstomen voor de volgende stap.

Ben jij al enthousiast? De investering voor deze workshop bedraagt eenmalig €1195,- ex btw, waarbij alles inbegrepen is. Aan het einde ontvang je als deelnemer een “AI Specialist”-certificaat van e-office. De workshop wordt gehouden in de presentatiezaal van e-office in Houten.

Voor wie is deze AI workshop geschikt?

Iedereen die van nature nieuwsgierig is en interesse heeft in technologie is de perfecte kandidaat voor deze workshop. Schrijf je dus snel in!

Aanmelden via Eventbrite

Je kunt je direct opgeven via Eventbrite. Dat kan via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-artificial-intelligence-61693244154

De volgende data staan nu gepland:

  • 24-25 september
  • 29-30 oktober

Wil je uitgebreide informatie ontvangen? Wil je de agenda inzien? Laat dan even je gegevens achter en je ontvangt meteen de PDF.

Download PDF

* indicates required
Welcome to HCL!

blogpost

Welcome to HCL!

[Dutch below] For the past 28 years, e-office has been working on the development of digital workspaces, including IBM Notes and -Connections. As of July 1st this year, these services and more have been acquired by HCL. Who is HCL

lees verder
Back to school met Office 365!

blogpost

Back to school met Office 365!

Office 365 biedt prachtige mogelijkheden voor elke moderne organisatie die samenwerken en kennisdelen hoog in het vaandel heeft. Toch zien we dat vooral e-mail en chat goed gebruikt worden en dat gebruik van de overige applicaties achterblijft. Ook bij onderwijsinstellingen

lees verder
feedback