Workshop Artificial Intelligence

Je kunt er tegenwoordig bijna niet meer omheen: kunstmatige intelligentie, oftewel Artificial Intelligence (AI). Wat houdt het eigenlijk in en wat kan jouw organisatie ermee? Moet je data-scientist zijn om het te begrijpen? Of kom je met wat functionele kennis al een heel eind?

AI biedt allerlei interessante kansen om onze manier van werken te verrijken en te ondersteunen. Als e-office zijn we altijd op zoek naar manieren om technologie en mensen optimaal samen te laten werken. Zo kijken wij ook naar de kansen (en eventuele bedreigingen) die AI in de toekomst kan bieden voor jou en jouw organisatie.

Onze klanten hebben vaak aangegeven dat ze graag een start zouden willen maken met AI, maar net het stuk kennis en inspiratie missen. Hierdoor hebben wij een workshop ontwikkeld op basis van ervaringen bij onze klanten.

Artificial Intelligence: de introductie

Tijdens deze gratis middagsessie laten wij jou in een dagdeel kennismaken met AI. Zo heb je de essentie van deze technologie onder de knie en kun je gaan nadenken over de vele mogelijkheden die AI kan bieden. Wij zullen hierbij ook een praktijkvoorbeeld presenteren. Wat kan je door gebruik te maken van AI en welke inzichten/kansen biedt het?

Voor deze inspiratiesessie staan de volgende data gepland:

  • Dinsdag 25 juni om 14:00 uur
  • Dinsdag 23 juli om 14:00 uur
  • Dinsdag 20 augustus om 14:00 uur

Wil jij mee kunnen praten over AI? Schrijf je dan snel in!

Artificial Intelligence: Hoe ga jij AI implementeren?

Wil je meteen een stap verder? Kom dan naar onze intensieve tweedaagse workshop dit najaar.

Tijdens deze tweedaagse workshop nemen wij je mee op reis door de (nog) onbekende wereld van AI. We gaan je niet alleen inspireren met de mogelijkheden van deze technologie, maar zullen je direct praktijkvoorbeelden geven. Zo krijg je inzicht in de mogelijke uitkomsten, zoals: kostenbesparing, klantinzichten, nieuwe bedrijfsmodellen en processen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de reis nemen we uitgebreid door wat AI doet en wat de rol van data hierbij is. Ter inspiratie laten we de reizen van andere organisaties zien. Maar dat is nog niet alles. Uiteraard gaan wij ook brainstormen over jouw eigen reis, zodat jij ideeën krijgt over AI-implementaties in jouw organisatie. Ook bieden wij inzicht in de overeenkomsten en verschillen tussen de grootste AI-leveranciers.

Twee van onze ervaren AI-consultants zullen tijdens deze workshop de reisleiders zijn en jou klaarstomen voor de volgende stap.

Ben jij al enthousiast? De investering voor deze workshop bedraagt eenmalig €1195,- ex btw, waarbij alles inbegrepen is. Aan het einde ontvang je als deelnemer een “AI Specialist”-certificaat van e-office. De workshop wordt gehouden in de presentatiezaal van e-office in Houten.

Voor wie is deze AI workshop geschikt?

Iedereen die van nature nieuwsgierig is en interesse heeft in technologie is de perfecte kandidaat voor deze workshop. Schrijf je dus snel in!

Aanmelden via Eventbrite

Je kunt je direct opgeven via Eventbrite. Dat kan via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-artificial-intelligence-61693244154

De volgende data staan nu gepland:

  • 24-25 september
  • 29-30 oktober

Wil je uitgebreide informatie ontvangen? Wil je de agenda inzien? Laat dan even je gegevens achter en je ontvangt meteen de PDF.

Download PDF

* indicates required
juni 27

event

e-office netwerkborrel 27 juni

Onze maandelijkse netwerkbijeenkomst wordt dit keer wel héél bijzonder. Altijd al benieuwd geweest naar Quantum Computing? Dit is de kans om laagdrempelig kennis ervan op te doen. En daarnaast onder het genot van een hapje en een drankje informeel te

lees verder
feedback