Webinars Deep Dive Modern Workplace

Maandelijks praten we onze Modern Workplace relaties bij over de Microsoft 365 roadmap en andere tips en nieuwtjes tijdens een online event.

De volgende is op maandag 25 maart om 16.00 uur en wordt verzorgd door twee van onze consultants: Harold van de Kamp en Frank van Attekum. We zoemen vooral in op functionele nieuwtjes, maar er zal zo nu en dan ook wat techniek aan bod komen. Dus zorg dat je erbij bent!

Laat hieronder je gegevens achter en je krijgt een bevestiging met een link naar het Microsoft Teams Live Event. En we nodigen je automatisch uit voor het volgende webinar.

ik schrijf me in voor de webinarserie Deep Dive Modern Workplace

* indicates requiredBeezy: een nieuwe generatie intranet

blogpost

Beezy: een nieuwe generatie intranet

Als je werkt in een kleinere MKB organisatie, met bijvoorbeeld 15 of 20 collega’s, dan is het voor iedere medewerker waarschijnlijk duidelijk welke collega je nodig hebt voor het stellen van een vraag en het verrijken van kennis. Maar voor

lees verder
april 10

event

Round table adoptie Microsoft 365

Adoptie Microsoft 365: kom kennis halen en ervaringen delen… Bijna iedere organisatie denkt na over de manier waarop de moderne cloud werkplek van Microsoft optimaal ingezet kan worden. Het introduceren van nieuwe technologie betekent niet dat gebruikers hiermee automatisch aan

lees verder
feedback