vrijheid en technologie in podcast #6

Ook in de working-out-loud podcast #6 praten de heren over technologie, mens en organisatie. Dit keer ging het onder andere over je eigen bacteriën meenemen naar je werkplek, en hoe verhoudt Delve Aanlytics zich tot je eindejaarsgesprek?

Het eerste onderwerp van de podcast gaat over virtualisatie: wat is nu precies de toekomst van de werkplek?
In het tweede item besteden we aandacht aan het recente Apple vs Department of Justice gevecht over de iPhone van een terrorist. Over een beetje veilig en de wet.
En tot slot bespreken we Delve Analytics, een nieuwe toevoeging aan Office 365. Delve is de graafmachine van Office 365. Het koppelt alle bronnen binnen Office 365 aan elkaar en biedt de gebruiker informatie op maat op basis van de sociale afstand tot collega’s. Delve Analytics is een persoonlijk dashboard en gaat jou de statistieken geven van jouw manier van werken binnen Office 365: hoeveel mail je, vergader je, etc. En hoe verhoudt dit dashboard zich tot je eindejaarsgesprek?
Tot slot nog even de links naar de geektips:
Michel is fan van nuzzel.com voor sociale media
Bastiaan tipt secrid.com: een Nederlands product om de pasjes waarmee je contactloos betaalt te beschermen.

Tijdens de podcast wordt dit boek genoemd: Kunstmatig van nature, van Jos de Mul.

 

Wil je ook de volgende podcasts luisteren? Abonneer je dan via iTunes.

 

Back to school met Office 365!

blogpost

Back to school met Office 365!

Office 365 biedt prachtige mogelijkheden voor elke moderne organisatie die samenwerken en kennisdelen hoog in het vaandel heeft. Toch zien we dat vooral e-mail en chat goed gebruikt worden en dat gebruik van de overige applicaties achterblijft. Ook bij onderwijsinstellingen

lees verder
adoptie: wasstraat of maatpak

blogpost

adoptie: wasstraat of maatpak

Wat mooi om te zien dat adoptie eindelijk de aandacht gaat krijgen die het verdient! De webinars en trainingen vliegen je momenteel om de oren als het gaat om Office 365. En terecht, want tools worden pas echt gereedschap als de gebruiker

lees verder
feedback