vrijheid en technologie in podcast #6

Ook in de working-out-loud podcast #6 praten de heren over technologie, mens en organisatie. Dit keer ging het onder andere over je eigen bacteriën meenemen naar je werkplek, en hoe verhoudt Delve Aanlytics zich tot je eindejaarsgesprek?

Het eerste onderwerp van de podcast gaat over virtualisatie: wat is nu precies de toekomst van de werkplek?
In het tweede item besteden we aandacht aan het recente Apple vs Department of Justice gevecht over de iPhone van een terrorist. Over een beetje veilig en de wet.
En tot slot bespreken we Delve Analytics, een nieuwe toevoeging aan Office 365. Delve is de graafmachine van Office 365. Het koppelt alle bronnen binnen Office 365 aan elkaar en biedt de gebruiker informatie op maat op basis van de sociale afstand tot collega’s. Delve Analytics is een persoonlijk dashboard en gaat jou de statistieken geven van jouw manier van werken binnen Office 365: hoeveel mail je, vergader je, etc. En hoe verhoudt dit dashboard zich tot je eindejaarsgesprek?
Tot slot nog even de links naar de geektips:
Michel is fan van nuzzel.com voor sociale media
Bastiaan tipt secrid.com: een Nederlands product om de pasjes waarmee je contactloos betaalt te beschermen.

Tijdens de podcast wordt dit boek genoemd: Kunstmatig van nature, van Jos de Mul.

 

Wil je ook de volgende podcasts luisteren? Abonneer je dan via iTunes.

 

Data Governance: cruciaal voor GDPR/AVG

blogpost

Data Governance: cruciaal voor GDPR/AVG

Waar staat nu dat bestand? Is dit de laatste versie? Vooral onder tijdsdruk krijgen we het vaak op onze heupen en slaan we nog even snel dingen lokaal op of maken we nog een extra versie voor de zekerheid. Overzicht

lees verder
bij Frank op de Bank #2

blogpost

bij Frank op de Bank #2

Deze week schoof Bastiaan Boerkamp van e-office aan bij Frank op de Bank! Bastiaan is business consultant en onder andere gespecialiseerd in secure productivity. En dat is ook het onderwerp van deze tweede aflevering van Frank op de Bank!

lees verder
feedback