partnership e-office en TimeToAct

Sinds maandag 1 februari 2016 hebben we een nieuwe partner, TimeToAct. TimeToAct is een Duits consultancy bedrijf dat zich focust op onder andere IBM software en ontwikkeling.Op basis van IBM-software ontwikkelt TimeToAct eigen aanvullende producten. Met name op de samenwerkingsomgeving IBM Connections hebben zij veel bruikbare plug-ins/add-ons beschikbaar:

– Connections Administration Toolkit (CAT): vereenvoudig de administratie van IBM Connections
– Web Content & Custom Apps for IBM Connections (XCC): integreer CMS-mogelijkheden in IBM Connections, voor o.a. een betere interne samenwerking en communicatie
– User Access Manager for IBM Connections (UAM): beheer de toegang van de online omgeving per gebruiker

Met name de eerste twee zijn producten die meteen waardevol voor onze klanten kunnen zijn. Een van onze relaties heeft inmiddels CAT aangeschaft, om zo snel en makkelijk content te verplaatsen in Connections en/of community’s samen te voegen.
XCC is een mooie en handige oplossing waarmee je de gehele look-and-feel van IBM Connections naar eigen wens kunt aanpassen. XCC is ook beschikbaar voor IBM Connections Cloud. Het is nu dus mogelijk om ook de cloud omgeving aan te passen naar de huisstijl van de organisatie.

Meer info en interesse in een demo? Neem gerust contact met mij op. Ik laat graag zien wat deze oplossingen voor IBM Connections omgeving kunnen betekenen.

mei 22

event

IBM User Group event Engage in Rotterdam

Engage is de Benelux-brede User Group van IBM Collaboration solutions en analytics. Op 22 en 23 mei organiseert Engage een groot event in Rotterdam en e-office is erbij! Tijdens het event heb je keuze uit verschillende sessie over onderwerpen als Business

lees verder
feedback