technologie als aanjager van cultuurverandering & levend stratego. Podcast #5

Alweer de vijfde aflevering van de WorkingOutLoud podcast van e-office en work21! Frank van Attekum, Bastiaan Boerkamp, Michel Jonker en Bas Krikke praten in deze aflevering over:

  • een whitepaper van IBM over het succesvol implementeren van een samenwerkingsomgeving. Is de whitepaper alleen bedoeld voor groentjes op gebied van social software, of ook voor de meer gevorderde gebruiker?
  • Tot nu toe is wetgeving een behoorlijke drempel voor de doorbraak van zelfrijdende auto’s. Nu in VS de uitspraak door de NHTSA: software kan bestuurder van auto zijn. Wat zijn de gevolgen?
  • Haal jij alles uit je mobiele telefoon? Hoor hoe deze 4 mannen alles uit hun mobiel halen, door er tegen te praten of door slimme apps.

Bas Krikke heeft tot slot een tip:

Hoe meet je je gewoonten? en hoe kun je ze trainen? Natuurlijk is daar een app voor. Er zijn verschillende apps beschikbaar: zoek op ‘habit’ in je appstore.

En wil je de whitepaper van IBM lezen? https://www.e-office.com/magazine/samenwerken-in-ibm-connections/

 

Wil je ook de volgende podcasts luisteren? Abonneer je dan via iTunes.

IBM verkoopt collaboration software portfolio aan HCL

blogpost

IBM verkoopt collaboration software portfolio aan HCL

Het kan inmiddels niemand zijn ontgaan: diverse IBM Collaboration Solutions (ICS)  zoals Domino, Sametime en Connections, worden verkocht aan HCL. Deze aankondiging uit begin december 2018 heeft tot uiteenlopende reacties geleid in het IBM-partnerlandschap. Vele IBM-partners, waaronder wijzelf, waren koortsachtig

lees verder
adoptie: wasstraat of maatpak

blogpost

adoptie: wasstraat of maatpak

Wat mooi om te zien dat adoptie eindelijk de aandacht gaat krijgen die het verdient! De webinars en trainingen vliegen je momenteel om de oren als het gaat om Office 365. En terecht, want tools worden pas echt gereedschap als de gebruiker

lees verder
breek het ijs met TalkTeam voor vergaderingen

blogpost

breek het ijs met TalkTeam voor vergaderingen

We horen en zien het steeds meer. Papierloos vergaderen. Meer flexibiliteit. Een nieuwe generatie van professionals komt op en nieuwe technologieën hebben grote impact op de manier waarop er gewerkt kan worden. We zouden e-office niet zijn als we daar

lees verder
feedback