technologie als aanjager van cultuurverandering & levend stratego. Podcast #5

Alweer de vijfde aflevering van de WorkingOutLoud podcast van e-office en work21! Frank van Attekum, Bastiaan Boerkamp, Michel Jonker en Bas Krikke praten in deze aflevering over:

  • een whitepaper van IBM over het succesvol implementeren van een samenwerkingsomgeving. Is de whitepaper alleen bedoeld voor groentjes op gebied van social software, of ook voor de meer gevorderde gebruiker?
  • Tot nu toe is wetgeving een behoorlijke drempel voor de doorbraak van zelfrijdende auto’s. Nu in VS de uitspraak door de NHTSA: software kan bestuurder van auto zijn. Wat zijn de gevolgen?
  • Haal jij alles uit je mobiele telefoon? Hoor hoe deze 4 mannen alles uit hun mobiel halen, door er tegen te praten of door slimme apps.

Bas Krikke heeft tot slot een tip:

Hoe meet je je gewoonten? en hoe kun je ze trainen? Natuurlijk is daar een app voor. Er zijn verschillende apps beschikbaar: zoek op ‘habit’ in je appstore.

En wil je de whitepaper van IBM lezen? https://www.e-office.com/magazine/samenwerken-in-ibm-connections/

 

Wil je ook de volgende podcasts luisteren? Abonneer je dan via iTunes.

AskApp: de optimale inzet van brains

Klantverhaal

AskApp: de optimale inzet van brains

Natuurlijk weet je precies welke kennis en expertise jouw collega’s hebben, waar ze goed in zijn en wat er in hun hoofd omgaat. Hierdoor ontwikkelt jullie organisatie zich razendsnel; als er een goed idee is en je hiervoor aanvullende hulp

lees verder
OOZ: digitale werkplek voor 41 scholen

Klantverhaal

OOZ: digitale werkplek voor 41 scholen

Met 41 scholen, meer dan 1400 medewerkers en ruim 11.000 leerlingen is OOZ (Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio) een grote netwerkorganisatie in de regio Zwolle. Om onderlinge kennisdelingen en samenwerking te vergemakkelijken is een portaal ingericht op basis van

lees verder
feedback