succesvolle afronding Technical Enablement Program voor IBM team

Onlangs ontving ons IBM-team de Business Partner Technical Enablement Graduate Award uit handen van de IBM Business Partner Manager Nederland. Deze award is uitgereikt ivm het succesvol afronden van het wereldwijde Technical Enablement Program. Dit initiatief is opgestart om Business Partners in een kort tijdspanne te updaten over de nieuwe technologische mogelijkheden en innovaties van IBM. Het programma bevat circa 60 Webinars in 3 maanden, welke zijn samengesteld door de experts van IBM. Het programma is volledig opgezet in een community in IBM Connections Cloud met 736 deelnemers van over de hele wereld. De opleidingscommunity is transparant opgezet en nodigt uit tot het in discussie gaan met je peers en om vragen te stellen aan de experts van IBM. Al met al een uniek programma waarbij de medewerkers van e-office vanaf hun eigen werkplek (wat overal kan zijn) de sessie kunnen volgen of op een later tijdstip terug kunnen kijken. Dit programma vergt veel van de medewerkers omdat het iets is wat je er ‘even’ bij doet. Dit typeert onze medewerkers die zich graag inzetten om klanten te informeren, te inspireren en te helpen met innoveren.

Het uiteindelijk doel voor de Business Partner is om medewerkers in korte tijd opnieuw te laten her certificeren. IBM award

Categorieën bestaat oa. uit sessies rondom:
• Developing your Business Sessions
• Delivering Collaboration Solutions Sessions
• Delivering Exceptional Digital Experience Sessions

Rene Rietveld van e-office vertelt: “Als e-office vinden we het heel erg belangrijk dat onze medewerkers up to date zijn van de laatste technische mogelijkheden en functionaliteiten. Dit alles met als doel onze klanten goed te kunnen adviseren over de mogelijkheden van nu en de toekomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze succesvolle Experience. Daarnaast natuurlijk een opsteker om als eerste en preferred Business Partner in de Benelux deze waardering te ontvangen.”

Een van de strategieën vanuit het IBM Social Unit kanaal is het creëren van een autonoom Partner kanaal. Dit kan worden bewerkstelligd door Partners, welke repeatable oplossingen bouwen op IBM-technologie en in de markt kunnen zetten. Uiteindelijk is de klant op zoek naar een oplossing voor een Business Issue en niet naar bepaalde technologie. Rietveld vult aan: “e-office onderkent deze way forward met het ontwikkelen van de Vergader-App en de Governance Tool. Als voorbereiding op deze solutions heeft e-office succesvol het Technical Business Partner Enablement Programma afgerond. Om deze reden heeft IBM deze award uitgereikt.”

“De identiteit van e-office gaat uit van ‘de kracht van mensen’, zoals de kracht van onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerker de ruimte krijgt om zijn talent en creativiteit optimaal te kunnen inzetten en te groeien in zijn of haar rol”, aldus Rietveld. “De kennis, creativiteit en talenten van onze medewerkers vormen uiteindelijk het corporate brein (het gemeengoed ) van onze organisatie”. Gezien het succes van het eerste Technical Enablement Program is op 15 april 2016 de tweede variant gestart onder de naam: New Way to Learn.

newwaytowork

mei 22

event

IBM User Group event Engage in Rotterdam

Engage is de Benelux-brede User Group van IBM Collaboration solutions en analytics. Op 22 en 23 mei organiseert Engage een groot event in Rotterdam en e-office is erbij! Tijdens het event heb je keuze uit verschillende sessie over onderwerpen als Business

lees verder
feedback