Teams viert tweede verjaardag met feestje in Amsterdam

Tijdens Ignite The Tour in Amsterdam staat Microsoft uitgebreid stil bij de tweede verjaardag van Teams. Veel aankondigingen en nieuwtjes en dat laat zien dat Microsoft volop doorontwikkelt op de hub binnen Office 365: Microsoft Teams.

Alvast een paar zaken die opvallen of waarvan we zeker weten dat klanten er blij van worden.

  1. Met stip op nummer 1 is de mogelijkheid om een kanaal binnen een team ‘private’ te maken en dus toegankelijk voor een deel van de groep. Een wens die we zelf ook kennen en die zeker gaat helpen bij het in de hand houden van het aantal Teams in de organisatie.
  2. En zeker goed nieuws voor alle agile teams die Microsoft Teams gebruiken: er komt een whiteboard aan binnen Teams met een aantal nifty features. Super handig voor alle beelddenkers onder ons.
  3. Ook op het gebied van veiligheid en datalekken is er goed nieuws: Data Loss Prevention werkt nu ook binnen Teams. Dat betekent dat je vanuit beheer ervoor kunt zorgen dat gebruikers niet per ongeluk gevoelige informatie lekken.

De lijst is nog veeeel langer!

Productivity Snack: groepchat in Teams

blogpost

Productivity Snack: groepchat in Teams

Mensen en technologie: voor mijn collega’s bij e-office is dat liefde, maar daarbuiten vaak een haat/liefde. Want al die technologie is er toch voor het gemak van mensen? Waarom voelt het vaak dan niet zo? In de vorm van productivity

lees verder
feedback