Teams viert tweede verjaardag met feestje in Amsterdam

Tijdens Ignite The Tour in Amsterdam staat Microsoft uitgebreid stil bij de tweede verjaardag van Teams. Veel aankondigingen en nieuwtjes en dat laat zien dat Microsoft volop doorontwikkelt op de hub binnen Office 365: Microsoft Teams.

Alvast een paar zaken die opvallen of waarvan we zeker weten dat klanten er blij van worden.

  1. Met stip op nummer 1 is de mogelijkheid om een kanaal binnen een team ‘private’ te maken en dus toegankelijk voor een deel van de groep. Een wens die we zelf ook kennen en die zeker gaat helpen bij het in de hand houden van het aantal Teams in de organisatie.
  2. En zeker goed nieuws voor alle agile teams die Microsoft Teams gebruiken: er komt een whiteboard aan binnen Teams met een aantal nifty features. Super handig voor alle beelddenkers onder ons.
  3. Ook op het gebied van veiligheid en datalekken is er goed nieuws: Data Loss Prevention werkt nu ook binnen Teams. Dat betekent dat je vanuit beheer ervoor kunt zorgen dat gebruikers niet per ongeluk gevoelige informatie lekken.

De lijst is nog veeeel langer!

Welcome to HCL!

blogpost

Welcome to HCL!

[Dutch below] For the past 28 years, e-office has been working on the development of digital workspaces, including IBM Notes and -Connections. As of July 1st this year, these services and more have been acquired by HCL. Who is HCL

lees verder
Back to school met Office 365!

blogpost

Back to school met Office 365!

Office 365 biedt prachtige mogelijkheden voor elke moderne organisatie die samenwerken en kennisdelen hoog in het vaandel heeft. Toch zien we dat vooral e-mail en chat goed gebruikt worden en dat gebruik van de overige applicaties achterblijft. Ook bij onderwijsinstellingen

lees verder
feedback