Teams viert tweede verjaardag met feestje in Amsterdam

Tijdens Ignite The Tour in Amsterdam staat Microsoft uitgebreid stil bij de tweede verjaardag van Teams. Veel aankondigingen en nieuwtjes en dat laat zien dat Microsoft volop doorontwikkelt op de hub binnen Office 365: Microsoft Teams.

Alvast een paar zaken die opvallen of waarvan we zeker weten dat klanten er blij van worden.

  1. Met stip op nummer 1 is de mogelijkheid om een kanaal binnen een team ‘private’ te maken en dus toegankelijk voor een deel van de groep. Een wens die we zelf ook kennen en die zeker gaat helpen bij het in de hand houden van het aantal Teams in de organisatie.
  2. En zeker goed nieuws voor alle agile teams die Microsoft Teams gebruiken: er komt een whiteboard aan binnen Teams met een aantal nifty features. Super handig voor alle beelddenkers onder ons.
  3. Ook op het gebied van veiligheid en datalekken is er goed nieuws: Data Loss Prevention werkt nu ook binnen Teams. Dat betekent dat je vanuit beheer ervoor kunt zorgen dat gebruikers niet per ongeluk gevoelige informatie lekken.

De lijst is nog veeeel langer!

juni 27

event

e-office netwerkborrel 27 juni

Onze maandelijkse netwerkbijeenkomst wordt dit keer wel héél bijzonder. Altijd al benieuwd geweest naar Quantum Computing? Dit is de kans om laagdrempelig kennis ervan op te doen. En daarnaast onder het genot van een hapje en een drankje informeel te

lees verder
Workshop Artificial Intelligence

blogpost

Workshop Artificial Intelligence

Je kunt er tegenwoordig bijna niet meer omheen: kunstmatige intelligentie, oftewel Artificial Intelligence (AI). Wat houdt het eigenlijk in en wat kan jouw organisatie ermee? Moet je data-scientist zijn om het te begrijpen? Of kom je met wat functionele kennis

lees verder
feedback