Teams for Education als elektronische leeromgeving?

Microsoft zet volop in op de ontwikkeling van Teams for Education als hét platform voor het onderwijs. De opvolger van Microsoft Classroom is de digitale werkplek voor de docent, de leerling/student, management en ondersteunende afdelingen. Waar je gemakkelijk en veilig kunt samenwerken, je persoonlijke effectiviteit kunt verhogen, en steeds meer handige hulpmiddelen hebt voor ín de klas. Teams for Education schuift ook op in de richting van de elektronische leeromgeving. Teams for Education is onderdeel van Office 365 voor Onderwijs en gratis beschikbaar voor het onderwijs.

Op 31 oktober willen we met onderwijsinstellingen uit het VO en MBO van gedachten wisselen over hoe Teams for Education in te zetten voor het onderwijs in hun organisatie. En wat wensen zijn om Teams nog beter inzetbaar te maken voor het Nederlandse onderwijs. Denk hierbij aan inrichting, ontbrekende functionaliteit, koppelingen met andere onderwijssystemen, etc.

Na een demo van Teams for Education en een toelichting op de roadmap van Microsoft bespreken we de mogelijkheden en wensen met elkaar. Heb je vooraf al wensen of vragen: geef het aan bij je aanmelding, of rechtstreeks aan Wilko van Deursen, onze accountmanager voor onderwijs.

We starten op ons kantoor in Houten op dinsdag 31 oktober om 14 uur en ronden af om 16.00 uur.

locatie: e-office, Houten
datum: 31 oktober 2017, 14-16 uur
voor: VO en MBO

 

 

PS. kom je met het OV, dan halen wij je graag op bij station in Houten (geef dit ajb aan bij inschrijven)

meer informatie

Harmanna Zoetekouw

social business consultant

Wilko van Deursen

accountmanager
bij Frank op de Bank #2

blogpost

bij Frank op de Bank #2

Deze week schoof Bastiaan Boerkamp van e-office aan bij Frank op de Bank! Bastiaan is business consultant en onder andere gespecialiseerd in secure productivity. En dat is ook het onderwerp van deze tweede aflevering van Frank op de Bank!

lees verder
feedback