Starten met AI met behulp van IBM Watson Knowledge Studio

Stel je hebt een hele bak ongestructureerde tekst en je zou daar inzichten uit willen halen maar je hebt geen ervaring met het schrijven van code, laat staan met machine learning. Kun je dan uit de voeten met IBM Watson Knowledge Studio?

Met flink wat doorzettingsvermogen, tijd en precisie, én het artikel van Melissa Masamba kom je een heel eind. Met een free trial van 30 dagen kun jij testen of je talent hebt voor Artificial Intelligence.

Dus wil jij bijvoorbeeld je collectie business ebooks doorzoekbaar maken: het kan met WKS!

En wil je meer weten over Machine Learning? We hebben een mooi e-book beschikbaar waarin voor leken begrijpelijk wordt uitgelegd wat het is: Machine Learning for Dummies.

 

* indicates requiredIk geef toestemming om me op de hoogte te houden over AI

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.


Back to school met Office 365!

blogpost

Back to school met Office 365!

Office 365 biedt prachtige mogelijkheden voor elke moderne organisatie die samenwerken en kennisdelen hoog in het vaandel heeft. Toch zien we dat vooral e-mail en chat goed gebruikt worden en dat gebruik van de overige applicaties achterblijft. Ook bij onderwijsinstellingen

lees verder
feedback