Round Table IBM/HCL Collaboration: 3 maanden later

Wegens succes verlengd! In samenwerking met HCL organiseren wij op vrijdag 4 oktober a.s. een Round Table. Het wordt een combinatie van een presentatie en een plenair dialoog over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de Collaboration tak met Domino, Notes en Connections. Wij nodigen u hier graag voor uit! 28 juni vond de eerste ronde plaats en dit bleek een groot succes met veel interactie en vooral goede vragen.

wat betekend HCL voor de toekomst van Collaboration?

In oktober zijn we 3 maanden verder. Wat is er al veranderd?  Wat betekent het organisatorisch, voor licenties en voor de functionaliteit en mogelijkheden? HCL gaat hard aan de slag met  de algemene UX, Connections 7 en Domino V11 & Beyond. Nog lang niet alles zal duidelijk zijn, maar we praten u graag bij.

Als eerste Nederlandse HCL Partner hebben wij al sinds de aankondiging goed en direct contact met HCL. In onze korte samenwerking zien we nu al nieuwe tractie en beweging in de communicatie vanuit HCL, maar vooral ook veel energie en enthousiasme om deze producten te ontwikkelen in samenwerking met partners en klanten. Tijdens deze Round Table zal dan ook een vertegenwoordiger van HCL aanwezig zijn om vragen van ons en onze klanten te ontvangen en waar mogelijk te beantwoorden.

Heb je brandende vragen over deze transitie? Neem ze mee naar de Round Table of laat je vraag achter onderaan het formulier! Wij zorgen dat je vragen gehoord en beantwoord worden.

Programma
9.00 uur Inloop en ontvangst bij e-office
9.30 uur Welkom en start van de Round Table sessie
Rondje kennismaken
10.00 uur HCL aan het woord
10.15 uur Roadmap Domino, Connections & Notes
12.15 uur Lunch en gelegenheid om na te praten
13.30 uur Afronding

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze sessie. Meld je aan via onderstaand formulier. Wil je een collega mee nemen? Dat kan uiteraard!

Inschrijven Round Table 4 oktober

* indicates required


De zomer van het digitale werkplezier met Office 365

blogpost

De zomer van het digitale werkplezier met Office 365

Goede medewerkers zijn schaars en dus zijn organisaties sterk gericht op het behouden van mensen. De Employee Experience staat in veel beleidsplannen centraal. De bedrijfsfysio, gezond eten bij de lunch, yoga, meditatie en andere sportfaciliteiten: bedenk het maar. De focus

lees verder
IBM Collaboration officieel verkocht aan HCL

blogpost

IBM Collaboration officieel verkocht aan HCL

Sinds december 2018 volgen we de ontwikkelingen op de voet. IBM heeft aangekondigd dat de Collaboration-services verkocht gaan worden aan HCL. Hoewel de overdracht in mei gepland was, heeft gisteren officieel de transactie plaatsgevonden. Vanaf deze week vallen Collaboration applicaties,

lees verder
feedback