Round Table Collaboration HCL/IBM: een grote verandering?

In samenwerking met HCL organiseren wij op vrijdag 28 juni a.s. een sessie waarin de uitwisseling van kennis op het gebied van HCL Domino 10 en beyond centraal staat. Wij nodigen u hier graag voor uit!

Zoals al langere tijd bekend heeft HCL de Collaboration tak, met Domino / Notes en Connections, van IBM overgenomen. Is dit nu een grote verandering of niet? Wat betekent het organisatorisch, voor licenties en voor de functionaliteit en mogelijkheden? Nog lang niet alles is duidelijk, maar we praten u graag bij. Zo is  HCL op dit moment al druk bezig met de roadmap voor Domino 11 en Connections.

Wij willen u daarnaast graag inspireren over de mogelijkheden van Artificial Intelligence en wat dit voor uw organisatie zou kunnen betekenen.

Kom naar deze inspirerende Round table op 28 juni a.s.

Programma
9.00 uur Inloop en ontvangst bij e-office
9.30 uur Welkom en start van de round table sessie
Rondje kennismaken
10.00 uur Wie is HCL?
10.15 uur Domino 10 en Connections
12.15 uur lunch en gelegenheid om na te praten
13.30 uur afronding

 

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze sessie. Meld u aan via onderstaand formulier. Wenst u een collega mee te nemen? Dat kan uiteraard!

Heeft u verdere vragen over deze kennissessie, stuur me dan een berichtje.

inschrijven Round Table 28 juni

* indicates required


De zomer van het digitale werkplezier met Office 365

blogpost

De zomer van het digitale werkplezier met Office 365

Goede medewerkers zijn schaars en dus zijn organisaties sterk gericht op het behouden van mensen. De Employee Experience staat in veel beleidsplannen centraal. De bedrijfsfysio, gezond eten bij de lunch, yoga, meditatie en andere sportfaciliteiten: bedenk het maar. De focus

lees verder
feedback