Round table adoptie Microsoft 365

Adoptie Microsoft 365: kom kennis halen en ervaringen delen…

Bijna iedere organisatie denkt na over de manier waarop de moderne cloud werkplek van Microsoft optimaal ingezet kan worden. Het introduceren van nieuwe technologie betekent niet dat gebruikers hiermee automatisch aan de slag gaan. e-office werkt al sinds 1991 op het snijvlak van mens, organisatie en techniek en is expert in het succesvol implementeren van de Microsoft moderne werkplek. Op woensdag 10 april organiseren wij mét en vóór onze klanten een round table waarin de adoptie van Microsoft 365 centraal staat.

voor wie

Iedereen die betrokken is bij de implementatie van Microsoft 365 en zich bezighoudt met de vraag op welke manier er maximaal gebruik gemaakt kan worden van het platform. De round table is met name gericht op de functionele kant van Microsoft 365 en op de adoptie ervan binnen de organisatie. De technische infrastructurele aspecten komen niet aan de orde.

programma 10 april

Interactie staat centraal tijdens de round table. Doel is kennis te delen uit onze praktijk, maar met name ook van elkaar te kunnen leren. Wij zorgen voor een lekkere lunch. Het programma is als volgt:

09.00 uur – ontvangst
09.30 uur – ontwikkelingen Microsoft 365 + adoptie & changemanagement
10.00 uur – typische aanpak bij onze klanten
10.30 uur – koffie & discussie
11.00 uur – verdere ingrediënten voor een succesvolle adoptie
12.00 uur – lunch & discussie
12.45 uur – afsluiting

Wil je erbij zijn? Laat dan hieronder je gegevens achter

  •  

 

Beezy: een nieuwe generatie intranet

blogpost

Beezy: een nieuwe generatie intranet

Als je werkt in een kleinere MKB organisatie, met bijvoorbeeld 15 of 20 collega’s, dan is het voor iedere medewerker waarschijnlijk duidelijk welke collega je nodig hebt voor het stellen van een vraag en het verrijken van kennis. Maar voor

lees verder
maart 25

event

Webinars Deep Dive Modern Workplace

Maandelijks praten we onze Modern Workplace relaties bij over de Microsoft 365 roadmap en andere tips en nieuwtjes tijdens een online event. De volgende is op maandag 25 maart om 16.00 uur en wordt verzorgd door twee van onze consultants:

lees verder
feedback