Hoe hou je profielinformatie eenvoudig compleet in Office 365?

Alle Office 365 diensten leunen zwaar op correcte informatie, zoals afdeling, telefoonnummer & profielfoto. Hoe zorg je ervoor dat deze basisgegevens op orde zijn en blijven?

Profielen

Onze partner e-office heeft onze Hyperfish oplossing toegevoegd aan hun moderne Microsoft 365 werkplek, die juist hiervoor zorgt: de Hyperfish Intelligent Directory. Hiermee bent je in staat om alle mogelijkheden van Office 365 optimaal te benutten. Via een moderne AI/Bot-achtige manier zorgt de Intelligent Directory voor de juiste en complete profielinformatie:
  • verhoogde productiviteit,
  • eenvoudiger samenwerking
  • en verbeterde compliancy.
Continu up-to-date
De intelligentie in deze oplossing begrijpt welke informatie er ontbreekt of incorrect is. Vervolgens wordt er automatisch een gesprek met de medewerkers gestart om aanvullende informatie te verzamelen en te valideren. Hierbij blijft de Active Directory – de basis voor Office 365 informatie – continu op orde.
Wil je meer weten hoe het precies werkt? Bekijk dan het webinar waarin je in 20 minuten leert hoe de oplossing:
  • de medewerkers eenvoudig ondersteunt om hun profiel op orde te krijgen en te houden;
  • de samenwerking en communicatie tussen teams en locaties op een simpele en slimme manier versterkt;
  • het gedoe rondom het compleet, accuraat en up-to-date houden van medewerker informatie tot de verleden tijd laat behoren.

webinars

Je hoort ook hoe we direct een scan kunnen starten op de volledigheid van de directory van jouw organisatie.
Modern Workplace: visualiseren als recept voor succes

blogpost

Modern Workplace: visualiseren als recept voor succes

Het doen van (IT-)projecten in een Enterprise omgeving gaat vaak niet over rozen. De afstemming tussen proces, behoeften en techniek blijkt nog regelmatig een lastige hobbel. Viermomenten blijven uit. Voor de volledigheid: een project is een tijdelijke omgeving die is opgezet met het

lees verder
mei 22

event

Netwerkborrel: PILS PIZZA PROSCI

Wil je erbij zijn? Meld je aan via onze Office Manager, of iemand anders die je kent bij e-office. Kun je 22 mei niet, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van onze maandelijkse netwerkborrel? Schrijf je

lees verder
feedback