Hoe hou je profielinformatie eenvoudig compleet in Office 365?

Alle Office 365 diensten leunen zwaar op correcte informatie, zoals afdeling, telefoonnummer & profielfoto. Hoe zorg je ervoor dat deze basisgegevens op orde zijn en blijven?

Profielen

Onze partner e-office heeft onze Hyperfish oplossing toegevoegd aan hun moderne Microsoft 365 werkplek, die juist hiervoor zorgt: de Hyperfish Intelligent Directory. Hiermee bent je in staat om alle mogelijkheden van Office 365 optimaal te benutten. Via een moderne AI/Bot-achtige manier zorgt de Intelligent Directory voor de juiste en complete profielinformatie:
  • verhoogde productiviteit,
  • eenvoudiger samenwerking
  • en verbeterde compliancy.
Continu up-to-date
De intelligentie in deze oplossing begrijpt welke informatie er ontbreekt of incorrect is. Vervolgens wordt er automatisch een gesprek met de medewerkers gestart om aanvullende informatie te verzamelen en te valideren. Hierbij blijft de Active Directory – de basis voor Office 365 informatie – continu op orde.
Wil je meer weten hoe het precies werkt? Bekijk dan het webinar waarin je in 20 minuten leert hoe de oplossing:
  • de medewerkers eenvoudig ondersteunt om hun profiel op orde te krijgen en te houden;
  • de samenwerking en communicatie tussen teams en locaties op een simpele en slimme manier versterkt;
  • het gedoe rondom het compleet, accuraat en up-to-date houden van medewerker informatie tot de verleden tijd laat behoren.

webinars

Je hoort ook hoe we direct een scan kunnen starten op de volledigheid van de directory van jouw organisatie.
De zomer van het digitale werkplezier met Office 365

blogpost

De zomer van het digitale werkplezier met Office 365

Goede medewerkers zijn schaars en dus zijn organisaties sterk gericht op het behouden van mensen. De Employee Experience staat in veel beleidsplannen centraal. De bedrijfsfysio, gezond eten bij de lunch, yoga, meditatie en andere sportfaciliteiten: bedenk het maar. De focus

lees verder
feedback