PERSBERICHT: start-up Ideedock overgenomen door e-office

Houten, 19 december 2013 – e-office heeft start-up Ideedock overgenomen. Ideedock heeft een laagdrempelig ‘vraag & antwoord’ platform gebouwd dat zorgt voor snelle kennisdeling binnen bedrijven.

De applicatie past perfect in het portfolio van e-office, dat zich als ICT-dienstverlener toelegt op het faciliteren van samenwerken en kennisdelen.
Ideedock biedt een portaal waarmee een bedrijf zijn medewerkers kan uitnodigen om ideeën in te sturen op bepaalde vraagstukken. Het wordt onder meer gebruikt door bedrijven in de consultancy- en technische sector. Door middel van een slim algoritme wordt automatisch in kaart gebracht welke kennis medewerkers bezitten. e-office neemt de bestaande klanten over en verzorgt de continuïteit. Pepijn de Visscher, de oprichter van Ideedock, gaat bij e-office aan de slag en zal verantwoordelijk blijven voor de verdere uitbouw van het product.

Directeur Peter van Haasteren: “Ideedock is een prachtige applicatie die heel goed bij onze propositie past. We zullen op korte termijn zorgen dat Ideedock kan integreren met veel gebruikte corporate platformen zoals Microsoft SharePoint.”

Pepijn de Visscher: “Dit is een prachtige ontwikkeling. De visie van e-office op kennisdelen sluit naadloos aan bij die van Ideedock. Daarnaast is zijn er nu meer mogelijkheden om deze visie te realiseren.”

***

over e-office
e-office is gespecialiseerd in kennisdelen en samenwerken. Wij leveren technische oplossingen, denken mee over business-doelstellingen en bieden een aanpak voor het creëren van draagvlak. e-office ontwikkelt digitale werkomgevingen; oplossingen die ervoor zorgen dat medewerkers beschikken over de juiste kennis, informatie en communicatiemiddelen. Hierbij staat een goede balans tussen mens, organisatie en technologie centraal. e-office is Microsoft Gold Partner, IBM Premier Partner, BlackBerry Elite Partner, Mobile Iron partner. Meer informatie is beschikbaar op https://www.e-office.com.

over Ideedock
Pepijn de Visscher startte in 2009 met Ideedock welke initieel begon als platform om ideeënwedstrijden te organiseren. In 2012 maakte het onderdeel uit van Rockstart Accelerator.

de magie van de cloud

blogpost

de magie van de cloud

Herinner je nog momenten toen je als kind luisterde naar verhalen over tovenaars en magie? Herinner je ook nog het gevoel dat je hierbij had? Meestal zal dit "verwondering", soms "vrees" maar zelden "onverschilligheid" geweest zijn. Welke emoties komen er

lees verder
ik kies voor IBM!

blogpost

ik kies voor IBM!

Met bijna 20 jaar IBM ervaring op mijn curriculum vitae werd het weleens tijd dat ik uitleg waarom ik iedere keer weer kies voor IBM. En waarom ik IBM trouw blijf. IBM Global is zeer innovatief in zijn doen en

lees verder
feedback