PERSBERICHT: e-office integreert Microsoft SharePoint met CRM

Houten, 7 oktober 2013 – e-office heeft de app TeamSpirit Doc Finder ontwikkeld. Deze maakt het vinden van bestanden in Microsoft CRM gemakkelijker.

TeamSpirit Doc Finder is een SharePoint-app en beschikbaar in de SharePoint Store. De applicatie combineert de sterke punten van Microsoft SharePoint en Microsoft CRM, en biedt een intuïtieve en visuele interface.

Om de zoekfunctie van Microsoft Dynamics CRM te verrijken benut TeamSpirit Doc Finder de zoekkracht van SharePoint en verrijkt documenten met metadata uit CRM. Zo bundelt de app de specifieke mogelijkheden van beide Microsoft toepassingen om zo het zoeken en vinden van documenten, zoals offertes en presentaties, aan de hand van allerlei criteria gemakkelijk te maken.

Peter van Haasteren, COO van e-office: “Als specialist in samenwerken en kennis delen is e-office vooral bekend van de implementaties van SharePoint en Office 365. Steeds vaker combineren we bij klanten SharePoint-omgevingen met Microsoft Dynamics CRM.”

over TeamSpirit Doc Finder
De app is verkrijgbaar in de SharePoint Store van Microsoft en gratis 30 dagen uit te proberen. Daarna is de app aan te schaffen voor eenmalig 8,49 euro per gebruiker.

De app is te vinden in de SharePoint Store
Meer informatie over de app: www.teamspirit.nl

AskApp: de optimale inzet van brains

Klantverhaal

AskApp: de optimale inzet van brains

Natuurlijk weet je precies welke kennis en expertise jouw collega’s hebben, waar ze goed in zijn en wat er in hun hoofd omgaat. Hierdoor ontwikkelt jullie organisatie zich razendsnel; als er een goed idee is en je hiervoor aanvullende hulp

lees verder
feedback