PERSBERICHT: e-office integreert Microsoft SharePoint met CRM

Houten, 7 oktober 2013 – e-office heeft de app TeamSpirit Doc Finder ontwikkeld. Deze maakt het vinden van bestanden in Microsoft CRM gemakkelijker.

TeamSpirit Doc Finder is een SharePoint-app en beschikbaar in de SharePoint Store. De applicatie combineert de sterke punten van Microsoft SharePoint en Microsoft CRM, en biedt een intuïtieve en visuele interface.

Om de zoekfunctie van Microsoft Dynamics CRM te verrijken benut TeamSpirit Doc Finder de zoekkracht van SharePoint en verrijkt documenten met metadata uit CRM. Zo bundelt de app de specifieke mogelijkheden van beide Microsoft toepassingen om zo het zoeken en vinden van documenten, zoals offertes en presentaties, aan de hand van allerlei criteria gemakkelijk te maken.

Peter van Haasteren, COO van e-office: “Als specialist in samenwerken en kennis delen is e-office vooral bekend van de implementaties van SharePoint en Office 365. Steeds vaker combineren we bij klanten SharePoint-omgevingen met Microsoft Dynamics CRM.”

over TeamSpirit Doc Finder
De app is verkrijgbaar in de SharePoint Store van Microsoft en gratis 30 dagen uit te proberen. Daarna is de app aan te schaffen voor eenmalig 8,49 euro per gebruiker.

De app is te vinden in de SharePoint Store
Meer informatie over de app: www.teamspirit.nl

Data Governance: cruciaal voor GDPR/AVG

blogpost

Data Governance: cruciaal voor GDPR/AVG

Waar staat nu dat bestand? Is dit de laatste versie? Vooral onder tijdsdruk krijgen we het vaak op onze heupen en slaan we nog even snel dingen lokaal op of maken we nog een extra versie voor de zekerheid. Overzicht

lees verder
bij Frank op de Bank #2

blogpost

bij Frank op de Bank #2

Deze week schoof Bastiaan Boerkamp van e-office aan bij Frank op de Bank! Bastiaan is business consultant en onder andere gespecialiseerd in secure productivity. En dat is ook het onderwerp van deze tweede aflevering van Frank op de Bank!

lees verder
feedback