nu ook beschikbaarheid in FindTime

Onlangs heb ik een blog geschreven over de nieuwe Outlook plugin van Microsoft FindTime waarin ik de werking beschreef van deze geweldige hulp voor het inplannen van afspraken. Een van de onderbrekende features op de pagina waar de voorkeuren kunnen worden opgegeven door de deelnemers, was het tonen van de eigen beschikbaarheid op de pagina.

Voorheen was het zo dat de deelnemer zijn eigen agenda moest openzetten om te controleren welke datum/ tijdstip geschikt is. Vanaf nu is dat opgelost met de button “Show Availabilitybeschikbaarheid1

 

 

 

Bij het klikken op deze knop wordt gevraagd of FindTime toegang mag krijgen tot je Outlook profiel om de beschikbaarheid op te halen. Let op dat standaard het “vinkje” aanstaat voor updates.

beschikbaarheid2

 

 

beschikbaarheid3

 

Data Governance: cruciaal voor GDPR/AVG

blogpost

Data Governance: cruciaal voor GDPR/AVG

Waar staat nu dat bestand? Is dit de laatste versie? Vooral onder tijdsdruk krijgen we het vaak op onze heupen en slaan we nog even snel dingen lokaal op of maken we nog een extra versie voor de zekerheid. Overzicht

lees verder
bij Frank op de Bank #2

blogpost

bij Frank op de Bank #2

Deze week schoof Bastiaan Boerkamp van e-office aan bij Frank op de Bank! Bastiaan is business consultant en onder andere gespecialiseerd in secure productivity. En dat is ook het onderwerp van deze tweede aflevering van Frank op de Bank!

lees verder
feedback