naar de cloud als Bob de Bouwer, als hybride prinses of met big bang? podcast #4

In de 4de podcast van e-office en work21 staat de cloud centraal. Opnieuw een half uurtje luisterplezier over technologie, mens en organisatie!

Bas Krikke kijkt zoals gebruikelijk naar gedrag en constateert dat technische beperkingen leiden tot omgekeerd gedrag. Hoe meer je probeert te sturen, hoe subversiever het gedrag. Wat doen we daar nu aan?
Bastiaan Boerkamp is niet zo’n voorstander van de big bang naar de cloud. Het kost veel tijd en is het wel in het belang van de eindgebruiker?
Michel Jonker vraagt aandacht voor de developers guide to the galaxy (PaaS). Weinig risico, weinig kosten, veel mogelijkheden om de business snel van een goede oplossing te voorzien en bij succes snel op te schalen.

geek tips:

Bas Krikke heeft als tip Lynda.com, een online leerplatform voor klein leren. Doe jezelf ook een abonnementje cadeau!

Michel Jonker legt de link tussen Star Wars en IBM: verbaas je over wat je kunt met technologie. BB8, het robotje uit Star Wars, laat zich sturen door gedachten!

Wil je ook de volgende podcasts luisteren? Abonneer je dan via iTunes.

 

Nat word je toch: de Cloud is een blijvertje

blogpost

Nat word je toch: de Cloud is een blijvertje

Recent was ik op uitnodiging van een collega mee naar een kennismakingsgesprek. Onderwerp betrof de moderne digitale werkomgeving binnen een grote organisatie. Wat schetste onze verbazing: de overkant van de tafel zag het nut van een werkomgeving in de Cloud

lees verder
feedback