Microsoft Teams als nieuwe dikkerd en IBM Watson Work als gemoedelijke vader…. Podcast #9

De Podcast Working Out Loud is een co-productie van e-office en work21 en wordt gepresenteerd door Frank van Attekum. In deze 9de aflevering wisselt ons vaste panel van Bas Krikke, Bastiaan Boerkamp en Michel Jonker van gedachten over het verschil tussen kennis delen, samenwerken en communicatie. Maar ook de nieuwste technologie van Microsoft en IBM komt ter tafel.

Podcast #9 bespreekt Bas Krikke het belang van doelloos kennis delen, het einde van zijn eigen model én van communicatie via e-mail.
Bastiaan Boerkamp voorziet een mooie toekomst voor Microsoft Teams vanwege het laagdrempelige karakter, maar voorziet ook op korte termijn wel weerstand bij sommige klanten. Van ‘help, nog een kanaal’, naar ‘fijn, ieder zijn eigen smaak en toch overzicht’.

NB. Microsoft Teams is een zogenaamde ‘fat client’, een desktop applicatie met veel functionaliteit.

Michel Jonker ging eind oktober naar IBM World of Watson in Las Vegas, bezocht 20 van de 1200 sessies en komt met Watson Work terug naar huis. Weten wat dat is? Luister de podcast!

Als enige speakernote dit keer alleen de schaamteloze plug van het event van BLAUD op 29 november a.s.

 

Wil je ook de vorige/volgende podcasts luisteren? Abonneer je dan via iTunes.

Microsoft Teams: een jaar later

blogpost

Microsoft Teams: een jaar later

Vorig jaar heb ik voor het eerst geschreven over Microsoft Teams in combinatie met Outlook Groups. We zijn nu een jaar verder en het is duidelijk dat Outlook Groups het niet meer gaat worden. Microsoft Teams is de tool van

lees verder
feedback