focus op je klant met Microsoft Dynamics CRM Online

CRM of Customer Relationship Management is een werkwijze waarbij je zo optimaal mogelijk al je contactmomenten met de klant of relatie beheert en bijhoudt. Binnen e-office werken we al enige tijd met Microsoft Dynamics CRM Online. De vraag naar  de online versie van Microsoft Dynamics CRM wordt steeds groter. Om hier op aan te sluiten geef ik graag wat meer informatie.Microsoft Dynamics CRM Online
Microsoft Dynamics CRM is een volledig geïntegreerd CRM systeem. Met Dynamics CRM krijg je een volledig beeld van je klanten, vanaf het eerste contact tot aan hun aankopen en het aftersales traject. Dankzij deze business software, waarmee je de verkoop, klantenservice en marketingprocessen kunt verbeteren, en de ingebouwde integratie met Office Outlook, is Dynamics CRM een snelle, flexibele en betaalbare oplossing. Met Microsoft Dynamics CRM bereik je consistente en meetbare verbeteringen in de dagelijkse bedrijfsprocessen.

Tevens zijn er mobiele CRM-apps en -platformen waarmee je klantenrelaties op mobiele apparaten kunt beheren. Daarnaast zijn er hulpmiddelen waarmee je gegevens kunt integreren en rechtstreeks vanuit sociale media kunt communiceren naar de CRM-app.

Dynamics CRM is verdeeld in vier hoofdonderdelen: sales, service, marketing en social.

crmsales
Klanten hebben steeds meer kennis van zaken dan ooit tevoren en nemen aankoopbeslissingen nog voordat je ze kunt benaderen. Het verkoopteam moet zich aanpassen aan het nieuwe klantentraject. Dynamics CRM stelt je in staat de juiste focus te vinden, sneller te winnen en meer te verkopen.

service
Serviceverwachtingen zijn voor altijd veranderd. Klanten verwachten kwaliteit, gepersonaliseerde service, op hun voorwaarden. Dynamics CRM helpt loyaliteit te verdienen, medewerkers de juiste middelen in handen te geven en oplossingen te realiseren met een indrukwekkende service, op elk moment en via elk kanaal.

marketing
Marketingbehoeften veranderen voortdurend. Klanten dienen steeds op nieuwe manieren te worden benadert, via nieuwe kanalen, en je wilt tegelijk dat je investeringen zich terugbetalen. Dynamics CRM helpt jou om gericht klanten te benaderen en pijplijnen te maken die impact hebben.

social
Inzicht in sociale media kan leiden tot geweldige klantervaringen, en ervoor zorgen dat berichten effectief zijn terwijl trends zichtbaar worden die een impact hebben op jouw merk. Maar het zou geen kapitaal mogen kosten of beperkt blijven tot slechts een enkeling. Inzicht in sociale media zou deel moeten uitmaken van alles wat je doet.

rechten en rollen
Microsoft Dynamics CRM Online biedt een beveiligingsmodel dat gegevensintegriteit en -privacy beschermt en tevens een efficiënte gegevenstoegang en samenwerking ondersteunt. De doelen van het model zijn als volgt:
• Geef gebruikers alleen toegang tot de informatieniveaus die ze nodig hebben om hun taken uit te voeren.
• Gebruikers categoriseren per rol en toegang beperken op basis van deze rollen.
• Gegevensdeling ondersteunen, zodat gebruikers en teams voor een bepaalde samenwerking toegang kunnen krijgen tot records waarvan ze geen eigenaar zijn.
• Toegang voor een gebruiker verhinderen tot records die de gebruiker niet deelt en waarvan hij/zij geen eigenaar is.

meer informatie?
Aan de hand van verschillende rollen heeft Microsoft een mooi overzicht gemaakt van de mogelijkheden binnen Dynamics CRM. Deze vind je via TestDrive. Heb je nog meer vragen of wil je gebruik maken van een 30 dagen gratis trial? Laat het mij weten.

bel me terug

Frank van Attekum

solution lead engineering

Wilko van Deursen

accountmanager
De Haagse Scholen: mensen verbinden en kennis delen

Klantverhaal

De Haagse Scholen: mensen verbinden en kennis delen

Met 52 scholen, 1800 medewerkers en 14.500 kinderen is Haagse Scholen éen van de grootste stichtingen voor primair onderwijs in Nederland. Het bestuur en facilitaire voorzieningen van de Stichting zetelt vlak naast de Haagse Hogeschool. Vincent Heugen is beleidsadviseur ICT

lees verder
automatiseer zelf taken met Microsoft Flow

blogpost

automatiseer zelf taken met Microsoft Flow

Microsoft Flow is een service van Microsoft om werkstromen (workflows) te maken om processen en taken voor diverse applicaties te automatiseren. En dat werkt heel eenvoudig. Voor zeer veel applicaties zijn connectoren beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld een mail versturen als er een document in een

lees verder
feedback