masterclass Carrot or Stick? Hoe ga je veilig en productief werken in je organisatie realiseren

Voor wie: HR en Communicatie professionals die betrokken zijn bij de digitalisering van de organisatie.
Wanneer: dinsdag 13 juni van 9.30 – 13.00 uur
Waar: e-office in Houten

Digitaal werken biedt organisaties enorm veel voordelen. Zoals vroeger de clean desk policy nodig was om vertrouwelijke informatie ook vertrouwelijk te houden, vraagt ook digitaal werken een aantal richtlijnen voor medewerkers. Want je kunt heel veel via IT afdwingen, maar te stringent beveiligingsbeleid blijkt vaak tot grotere risico’s te leiden, omdat medewerkers er omheen gaan werken en vertrouwelijke informatie gaan delen via consumentensoftware. Hoe verleid je nu je medewerkers tot veilig gedrag?

En wat moet je als HR of Communicatieprofessional weten over IT en beveiliging om zelf veilig met persoonsgegevens om te gaan? Denk daarbij aan het omgaan met cv’s en mailinglijsten. Ook is belangrijk om je kennis over IT en beveiliging op een niveau te hebben dat je intern gesprekspartner en adviseur kunt zijn.

Hierover gaat deze masterclass van e-office, work21 en BLAUD. We starten om half 10 en sluiten af met een lunch om 12.30 uur. Zorg dat je erbij bent, want het aantal plaatsen is beperkt!

wachtwoorden: wat iedereen moet weten

blogpost

wachtwoorden: wat iedereen moet weten

Het gebruik van wachtwoorden is een van de belangrijkste dingen die we hebben voor het beschermen van onze persoonlijke gegevens en identiteit. Toch lijkt het alsof we dit niet al te serieus nemen. Als we niet bereid zijn om

lees verder
Security: check!

blogpost

Security: check!

Het experiment van de maand oktober is echt iets voor mij. Deze maand gaan we namelijk bewust aan de slag met security. Ik zeg bewust 'bewust', omdat we vaak dénken dat we goed bezig zijn, maar onbewust soms onveilig handelen. Even tussendoor

lees verder
feedback