maak kennis met onze nieuwe stagiaires!

De komende 10 weken zullen Jamie, Nik en Emily bij ons stage lopen. Hieronder stellen zij zich even kort voor:

Stagiaire Secretariaat – Emily Derks

Emily is 20 jaar en studeert aan het Kronenburgh MEAO College in Den Haag voor directiesecretaresse/managementassistent. Zij gaat de komende 10 weken onze officemanager Kim ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden bij e-office.

Stagiair Marketing / Sales – Nik van Tricht

Nik is een ambitieuze International Business Management student aan de Hogeschool in Utrecht en is 18 jaar. Nik gaat zich bezighouden met de marketing-en sales afdeling. Hij gaat het social media platform van e-office onderhouden en daarnaast gaat hij ook sales activiteiten verrichten.

Stagiair Ux design – Jamie Jansen

Jamie is 26 jaar en studeert Communicatie en media design aan de Hogeschool van Amsterdam. Komende paar weken houdt hij zichzelf bezig met het ontwerpen van een digitale werkomgeving.

Van links naar rechts: Jamie, Emily en Nik.

Wij wensen de stagiaires veel succes in de komende 10 weken.

benchmarking als breekijzer

blogpost

benchmarking als breekijzer

Laten we afstappen van het idee dat het invoeren van een intranet een technische oefening is. Een intranet moet bijdragen aan (een van) de organisatie doelstellingen. Dit betekent per definitie dat je analyse moet doen naar de belangrijkste stakeholders, omdat

lees verder
samenspel van disciplines brengt je intranet in beweging

blogpost

samenspel van disciplines brengt je intranet in beweging

Deze week hebben we intensief kennis uitgewisseld met grote internationale organisaties tijdens de Intranet & Workplace Summit 2014 in Chicago. Deze bedrijven hebben meestal 100.000+ medewerkers. Denk hierbij aan Coca Cola, Wells Fargo, Kraftfoods, Cricket Wireless (AT&T), Capital Power Corporation,

lees verder
feedback