LUNCH & INSPIRE Microsoft Power Platform

Op 14 mei organiseren we een lunch&inspire rond het Microsoft Power Platform voor onze relaties. Kom een broodje halen en ontdek of de belofte van het Microsoft Power Platform ook jou en je organisatie inspireert. Met Flow, PowerApps en Power BI kun je snel een proces(je) digitaliseren, inzichten genereren of een proof of concept realiseren. En dat zonder programmeerkennis. Als IT kun je met het Power Platfom eenvoudiger vragen vanuit de business invullen en als business manager kun je sneller je informatie boven water halen.

Aan de hand van een aantal scenario’s en concrete klantcases laten we je de mogelijkheden zien. Natuurlijk moet je bij het inzetten van het Power Platform ook even goed nadenken over beheer, security en governance. Ook op dat gebied kun je praktische tips verwachten.

Inloop in ons kantoor in Houten is vanaf 11.30 uur: we starten om 12 uur en ronden uiterlijk 14 uur weer af.

inschrijven 14 mei

* indicates required


De Haagse Scholen: mensen verbinden en kennis delen

Klantverhaal

De Haagse Scholen: mensen verbinden en kennis delen

Met 52 scholen, 1800 medewerkers en 14.500 kinderen is Haagse Scholen éen van de grootste stichtingen voor primair onderwijs in Nederland. Het bestuur en facilitaire voorzieningen van de Stichting zetelt vlak naast de Haagse Hogeschool. Vincent Heugen is beleidsadviseur ICT

lees verder
automatiseer zelf taken met Microsoft Flow

blogpost

automatiseer zelf taken met Microsoft Flow

Microsoft Flow is een service van Microsoft om werkstromen (workflows) te maken om processen en taken voor diverse applicaties te automatiseren. En dat werkt heel eenvoudig. Voor zeer veel applicaties zijn connectoren beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld een mail versturen als er een document in een

lees verder
bij Frank op de Bank #2

blogpost

bij Frank op de Bank #2

Deze week schoof Bastiaan Boerkamp van e-office aan bij Frank op de Bank! Bastiaan is business consultant en onder andere gespecialiseerd in secure productivity. En dat is ook het onderwerp van deze tweede aflevering van Frank op de Bank!

lees verder
feedback