journey to the cloud met Office 365 infographic

De ‘cloud’, steeds meer organisaties besluiten om hun IT deels of geheel naar de cloud toe te brengen. Of nu het doel is om kennis en informatie beter toegankelijk te maken binnen de organisatie, of een platform te hebben om slimmer te kunnen samenwerken, of dat een kostenbesparing de overweging is. Een cloud-oplossing als Office 365 biedt vaak een goed antwoord.

Als je eenmaal besluit om de stap naar de cloud te nemen – zeg maar de ‘journey’ in te ondernemen – is de volgende vraag vaak ‘hoe nu verder?’ Waar begin ik? Welke stappen zijn er te nemen? Hoe vind ik de cloud-oplossing die het beste past bij mijn organisatie? En welke onderdelen van mijn IT-infrastructuur breng ik naar de cloud? Ga ik ‘all-in’ of maak ik bepaalde keuzes?

e-office helpt haar klanten op weg door de implementatie van Office 365 op te delen in een aantal fasen. Namelijk:

  1. initiatie
  2. ontwerp
  3. realisatie
  4. (tussentijdse) evaluatie
  5. nazorg en beheer

Binnen deze fasen sta je voor een aantal keuzes en taken. Samen vormen zij jouw ‘journey to the cloud’. De infographic hieronder geeft je een schematisch overzicht van deze fases en de keuzes waarvoor je zult staan, de stappen die je moet nemen én eye-openers richting de cloud.

infographic journey to the cloud

infographic journey to the cloud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OOZ: digitale werkplek voor 41 scholen

Klantverhaal

OOZ: digitale werkplek voor 41 scholen

Met 41 scholen, meer dan 1400 medewerkers en ruim 11.000 leerlingen is OOZ (Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio) een grote netwerkorganisatie in de regio Zwolle. Om onderlinge kennisdelingen en samenwerking te vergemakkelijken is een portaal ingericht op basis van

lees verder
mei 31

event

Office 365 voor Onderwijs Take-Off Day

Office 365 voor Onderwijs: hoe zet je het succesvol in voor jouw school? Specifiek voor scholen in het voortgezet onderwijs en het MBO organiseert e-office in Houten samen met work21 een dag vol inspiratie én praktische handvatten. Gebaseerd op onze

lees verder
feedback