IBM neemt e-mail op de schop: IBM Verse

Iedere dag krijgen we e-mail berichten, niet een of twee maar een stroom van berichten.
Even een bericht van een klant waar je op zit te wachten, een suggestie van je zakenpartner, een update van een project, input voor je presentatie, een tekst die je even moet lezen, een briljant idee van je collega of gewoon je baas die wil dat je nog even je uren gaat invullen…..


Het eerste bericht kun je opslaan, verwijderen, lezen en van een volgende maak je een taak. Je hebt nog niets gedaan en toch ben je druk…je verliest de focus op wat er nu eigenlijk echt belangrijk is. Wat moet er eerst gebeuren en welke berichten zijn er nu voor mijn werk belangrijk.

Hoe zat dat nou met al die mails van Paul en in welk mapje had ik die nu gestopt?
Wat MOET ik vandaag doen?  Wat kan later? Een heel georganiseer en ondertussen blijven de berichten binnenkomen.
STOP!

IBM heeft daar nu een echte oplossing voor! De nieuwste IBM Mail cliënt maakt gebruik van IBM Analytics waardoor je een heldere blik krijgt op de belangrijke zaken en prioriteiten. Je personal assistent die altijd beschikbaar is. De zelf categoriserende mail cliënt. IBM Verse.

Ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan!

Wanneer: volgende week 18 november is de grote release date!. En wij van e-office kijken er naar uit!
Uiteraard willen we dit graag met jullie te delen, dus hou ons Magazine in de gaten.

Wil je er zelf bij zijn? Je kunt op 18 november de livestream volgen. Of volg op twitter de hashtag #NewWaytoWork

Of kom op 19 november naar IBM Solutions Connect in DeFabrique in Utrecht waar je ongetwijfeld meer van IBM Verse te zien gaat krijgen.

 

mei 22

event

IBM User Group event Engage in Rotterdam

Engage is de Benelux-brede User Group van IBM Collaboration solutions en analytics. Op 22 en 23 mei organiseert Engage een groot event in Rotterdam en e-office is erbij! Tijdens het event heb je keuze uit verschillende sessie over onderwerpen als Business

lees verder
feedback