openingssessie IBM InterConnect 2016

Op dit moment zijn Remco Angioni en Rene Rietveld op het congres IBM InterConnect 2016  dat van 19 tot en met 25 februari 2016 plaats vindt in Las Vegas, Amerika. Rene blogt voor ons.

Een event met focus op zowel cloud, mobiele oplossingen gebouwd voor beveiliging, met de kracht van cognitief en uitgerust met uitgebreide analytics mogelijkheden. Voor ons een event wat normaliter iets verder van ons afstaat maar gezien de ontwikkelingen die we als e-office willen doormaken, was het noodzakelijk ook dit event te bezoeken. Om naast IBM ICS (IBM Collaboration solutions) een overzicht te krijgen van integraties Watson, IoT (Internet of Things), mobile (IBM MobileFirst), security, hardware, hybrid cloud en nog veel meer.

We zien de afgelopen jaren de wereld veranderen en zien dat veel klanten meer en meer de stap maken van onpremise naar een cloud omgeving. Een veel gebruikte opmerking: “iedereen gaat naar de cloud alleen de vraag is wanneer”. Als e-office dragen wij dan ook zorg dat we volledig op de hoogte zijn en blijven van de mogelijkheden van Cloud en kijken we naar de toekomstige ontwikkelignen. De IBM ICS oplossingen van IBM zitten nu allemaal in de cloud voorbeelden oa. IBM Connections Cloud, IBM Verse, Webmeeting en -chat, Websphere, allemaal producten nu beschikbaar in de cloud. De ontwikkelingen gaan snel, denk aan IBM Bluemix:  is een open standaarden, cloud gebaseerd platform voor het bouwen, beheren en hosten van allerlei applicaties van verschillende types. e-office investeert om uiteindelijk onze e-office Workspace volledig in de cloud aan te kunnen bieden met uiteindelijk ook mogelijkheden tot het koppelen van IBM Watson.

Het maakt mij dan trots als e-office op zo’n groot event in de genoemd wordt tijdens de General Openingssessie van InterConnect.

scherm IBM Interconnect

mei 22

event

IBM User Group event Engage in Rotterdam

Engage is de Benelux-brede User Group van IBM Collaboration solutions en analytics. Op 22 en 23 mei organiseert Engage een groot event in Rotterdam en e-office is erbij! Tijdens het event heb je keuze uit verschillende sessie over onderwerpen als Business

lees verder
gelukkig, chatbots nemen je werk over

blogpost

gelukkig, chatbots nemen je werk over

Mogelijk dat je de bovenstaande titel als confronterend ervaart, maar dat is zeker niet de bedoeling. Bij chatbots denken veel mensen in eerste instantie aan ervaringen die zij hebben met customer care afdelingen. “Stel hier uw vraag” of “Hallo, kan

lees verder
feedback