Connections, Watson, Bluemix; ontdek het tijdens ‘the e-office IBM experience’

Op vrijdag 29 januari 2016 organiseerden we ‘the e-office experience’, toegespitst op IBM technologie. Als organisatie wendbaar blijven, snel kunnen innoveren en het reduceren van IT-kosten: dat zijn de belangrijkste uitdagingen van de komende jaren. Digitale workspace-oplossingen van IBM dragen hier aan bij; Watson, Bluemix, Connections, Verse, Sametime en meer.

Wat nu als je een plek zou hebben waar je je eigen organisatie twee jaar vooruit in de tijd kunt zetten en aan den lijve kunt ondervinden wat een bepaalde technologie of andere manier van werken oplevert? Waar je kunt zien wat nieuwe manieren van organiseren en samenwerken in combinatie met technologie voor je eigen organisatie betekenen. Met met diverse partners en klanten zijn wij hiermee hard mee aan de gang gegaan. We kijken terug op een geslaagde dag.

Wil je meer informatie over ‘the e-office IBM experience’ of de digitale workspace-oplossingen van IBM, neem contact op met Arti Nokhai of Sander van Loenen.

mei 22

event

IBM User Group event Engage in Rotterdam

Engage is de Benelux-brede User Group van IBM Collaboration solutions en analytics. Op 22 en 23 mei organiseert Engage een groot event in Rotterdam en e-office is erbij! Tijdens het event heb je keuze uit verschillende sessie over onderwerpen als Business

lees verder
gelukkig, chatbots nemen je werk over

blogpost

gelukkig, chatbots nemen je werk over

Mogelijk dat je de bovenstaande titel als confronterend ervaart, maar dat is zeker niet de bedoeling. Bij chatbots denken veel mensen in eerste instantie aan ervaringen die zij hebben met customer care afdelingen. “Stel hier uw vraag” of “Hallo, kan

lees verder
feedback