HR nieuwe stijl met Dynamics 365 for Talent

Medewerkers van nu willen werken bij bedrijven waar ze zich welkom en gewaardeerd voelen. Ze hechten grote waarde aan hun persoonlijke ontwikkeling  en ze verwachten dat hun werkgever daarin faciliteert. Met Dynamics 365 for Talent krijg je een tool in handen waarmee je de werknemers van nu optimaal kunt bedienen. Van recruitment en onboarding, tot learning portals en beoordelingen. Het hele proces wordt van A tot Z ondersteund.

Het is duidelijk. Mark Nieuwenhuizen, Senior Business Consultant bij e-office, kijkt reikhalzend uit naar de komst van Dynamics 365 for Talent. Ook hij moet echter nog even geduld hebben:

hoge verwachtingen van Dynamics 365 for Talent

Mark: “Dynamics 365 for Talent is een gloednieuw product. Tot nog toe is alleen de trialversie beschikbaar. Die ziet er heel veelbelovend uit, maar ik kijk uit naar de officiële lancering van de eerste full version die in het eerste kwartaal van dit jaar staat gepland. Die zal nog niet volledig zijn, maar ik verwacht er heel veel van. Veel HR afdelingen werken met allerlei verschillende pakketten, spreadsheets en losse documenten. Met Dynamics for Talent kun je alle HR processen overzichtelijk in één omgeving uitvoeren”.

integratie met LinkedIn Recruiter

In principe is Dynamics 365 for Talent voor elke branche interessant. Daarom gaat e-office het nieuwe product breed in de markt zetten. Mark: “In de bouw en de ICT is een groot tekort aan personeel. Daar zou de oplossing bijvoorbeeld heel handig zijn om het recruitmentproces efficiënter in te richten. Door de integratie met LinkedIn Recruiter, kun je actief werven in de markt en wordt het sollicitatieproces volledig transparant. Het uitzetten van vacatures, het werven van kandidaten, het plannen en navolgen van gesprekken: Dynamics 365 for Talent ondersteunt het allemaal.

uitgebreide mogelijkheden om eigen apps te maken!

Mocht je echter niet genoeg hebben aan de standaardfunctionaliteit, dan kun je die zelf verder uitbreiden. Met een aanvullende Power Apps licentie kun je de mooiste corporate apps maken. Denk aan een app om nieuwe medewerkers snel in te werken. Of een app waarmee medewerkers hun lease-auto kunnen bestellen en beheren. Er zijn allerlei interessante oplossingen te bedenken om de medewerkers beter te ondersteunen en betrokken te houden bij je bedrijf. Zo hebben we bij e-office het plan om een chatbot te maken waarmee onze medewerkers makkelijk kunnen schakelen met de salarisadministratie”.

makkelijker kunnen we het niet maken…

Het enthousiasme van Mark spat ervan af, maar spiegelt hij de zaken niet mooier voor dan ze zijn?  Mark: “Natuurlijk zitten er altijd haken en ogen aan het implementeren van een nieuw pakket. Het is nu eenmaal geen paracetamolletje dat alle problemen oplost. Om een nieuwe omgeving tot een succes te maken moet ook de kwaliteit van je werkprocessen en data goed zijn. Je moet van tevoren goed nadenken over de manier waarop je de tooling in wilt zetten en hoe je dat gaat doen. Ook daar hebben we bij e-office goed over nagedacht. We hebben een pakket samengesteld waarmee we in principe een omgeving in 5 dagen kunnen inrichten, inclusief de volledige uitrol met training”.

meer weten?

Heb je interesse in de mogelijkheden van Dynamics for Talent voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met Mark van Nieuwenhuizen.

Mark Nieuwenhuizen

Sales Manager
bij Frank op de Bank: Dynamics 365 for Talent

blogpost

bij Frank op de Bank: Dynamics 365 for Talent

Afgelopen dinsdag 27 maart kreeg Frank een nieuwe gast in een wel heel nieuwe setting: Mark Nieuwenhuizen nam deel aan de eerste live-versie! In dit webinar hebben de heren gesproken over wat er te verwachten valt van het nieuwe HR-pakket

lees verder
feedback