HR in de digital age: serie webinars work21

Door digitale ontwikkeling, zoals AI, verandert ook de rol van HR. Als HR-manager of adviseur komt er veel op je af. Maar waar hebben we het nu eigenlijk precies over en wat betekenen de ontwikkelingen voor jouw werkveld. In een aantal webinars gaan we hierop in. Je kunt de webinars natuurlijk ook los van elkaar volgen.

webinar 6 juni: HR in de digital age: wat moet je weten van IT als HR professional?

Op basis van concrete voorbeelden bespreken we de ontwikkelingen & trends. We bespreken begrippen als AI, AR, Internet of Things, Cloud, Analytics etc. in relatie tot jouw rol als HR-professional.

Je kunt het webinar hier terugkijken.

webinar 14 juni: HR in de digital age: verandering begint bij HR zelf!

Hoe ga je zelf als HR-professional om met de ontwikkelingen, ben je klaar voor de digital age? Hoe geef je als HR het goede voorbeeld, welke kansen zijn er en welke risico’s. Hoe ga je ook met privacy vraagstukken in een digital context?

Je kunt dit webinar terugkijken

webinar 27 juni: HR in de digital age: jouw rol als HR professional bij een digitale transformatie

Welke rol heeft HR bij een digitale transformatie en wat vraagt dit van jou als professional? We delen lessons learned op basis van diverse verandertrajecten die we voor onze klanten hebben verzorgd.

Microsoft Teams: een jaar later

blogpost

Microsoft Teams: een jaar later

Vorig jaar heb ik voor het eerst geschreven over Microsoft Teams in combinatie met Outlook Groups. We zijn nu een jaar verder en het is duidelijk dat Outlook Groups het niet meer gaat worden. Microsoft Teams is de tool van

lees verder
AskApp: de optimale inzet van brains

Klantverhaal

AskApp: de optimale inzet van brains

Natuurlijk weet je precies welke kennis en expertise jouw collega’s hebben, waar ze goed in zijn en wat er in hun hoofd omgaat. Hierdoor ontwikkelt jullie organisatie zich razendsnel; als er een goed idee is en je hiervoor aanvullende hulp

lees verder
feedback