Graph, innovatie in het oerwoud, ghosts en de mens: podcast #13

In deze 13de podcast bespreekt de vaste bezetting van Bas Krikke, Bastiaan Boerkamp en Michel Jonker weer de stand van de wereld van e-office en work21 onder leiding van Frank van Attekum. Onder de vlag van Working Out Loud worden vragen en onderwerpen gedeeld die we op de grens van mens, organisatie en technologie tegenkomen.

Michel Jonker legt in deze aflevering de wiskundige ‘Graph Theory’ op begrijpelijke wijze uit en de verschillen tussen een ‘graph’ en een relationele database. Bastiaan leest 180 wetenschappelijke artikelen over digitale transformatie voor zijn promotie-onderzoek en verbaast zich over de afwezigheid van de menselijke factor. Bas begrijpt dat dan wel weer vanuit de ‘red monkey-theory’. Bas maakt zich vervolgens druk over Powerapps en Flow in Office 365, want daarmee kun je jezelf als ‘augmented professional’ goed organiseren, maar hoe verhoudt zich dat tot enterprise systemen en kennis delen? Kortom: het was weer een geanimeerd gesprek!  Luister snel:

en abonneer je hier:

 

 

 

 

automatiseer zelf taken met Microsoft Flow

blogpost

automatiseer zelf taken met Microsoft Flow

Microsoft Flow is een service van Microsoft om werkstromen (workflows) te maken om processen en taken voor diverse applicaties te automatiseren. En dat werkt heel eenvoudig. Voor zeer veel applicaties zijn connectoren beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld een mail versturen als er een document in een

lees verder
feedback