e-office & IBM Offshore event

Op donderdagmiddag 16 maart 2017 stond er een praktische kennissessie op het programma, georganiseerd door e-office, Paperiton (Docmap) en DELTA Safety. De kennissessie werd gehouden in DELTA Safety Center te Rotterdam.

In de kennissessie stond de Offshore-industrie centraal met als thema compliancy & control.

Theo Lodewijkx en Peter Carpay trapten af met een introductie over hun ervaring hoe je als individu een aanzienlijke bijdrage kan leveren aan het succes van een organisatie. Succes wordt immers bepaald door de mate waarin je als organisatie kunt inspelen op steeds veranderende ontwikkelingen, in snel veranderende tijden met vaak minder beschikbare middelen en een groter aantal concurrenten.

Na deze introductie konden de bezoekers kiezen uit 2 verschillende informatieve sessies. De eerste sessie bevatte informatie over de overgang van papier naar een digitale omgeving. DocMap. Dedicated document management en incident management voor health, safety, environment & quality processen. Daarin werd de aandacht gevestigd op HSEQ-toepassingen.

De tweede sessie ging over IBM Connections. In deze sessie lag de nadruk op de technologische ontwikkelingen, hoe wij daar als organisatie en mens op reageren en de voordelen van een samenwerkplatform zoals IBM Connections.

De informatieve dag werd afgesloten met een sessie over IBM Watson & artificial intelligence. IBM Watson is een van de meest geavanceerde toepassingen die we vandaag de dag kunnen inzetten om innovatieve cognitieve oplossingen te maken voor specifieke business problemen.

Kortom, het was een geslaagd event waarin informatie werd gedeeld. Hieronder een impressie van de dag in een korte video.

Meer weten over wat  IBM Connections en IBM Watson voor Offshore kunnen betekenen? Lees hier verder

Bel me terug

Arjan Uijl

senior projectmanager

Arti Nokhai

Artificial Intelligence consultant
zien is geloven

blogpost

zien is geloven

visuele dataverwerking met Watson Visual Recognition Betekenis geven aan hetgeen we zien leren we als mens van jongs af aan. We verwerken ongekend veel visuele informatie op basis van ervaring en kennis over onze wereld. Ook in het bedrijfsleven is

lees verder
feedback