e-book SharePoint: wondermiddel of Paard van Troje?

Aanpak voor nieuwe manieren van werken met inzet van Microsoft SharePoint.

Menig SharePoint traject start met het binnenhalen van SharePoint als hét wondermiddel voor uitdagingen vanuit IT of Communicatie. Denk aan het te grote aantal bytes aan bestanden die rondzwerven in mail en op netwerkschijven. Of de wens om medewerkers beter te informeren via publicaties op een intranet. Echter, de ervaring leert dat bij beide aanvliegroutes, eenzijdig vanuit IT of vanuit Communicatie, de business onvoldoende aangehaakt is, met een suboptimale benutting van de SharePoint omgeving tot gevolg. Sterker nog, de omgeving komt niet verder dan een eenvoudig intranet of blijft hangen op een Document Management Systeem.

SharePoint implementatie
Op deze wijze biedt SharePoint weinig toegevoegde waarde, maar is het gewoon een nieuw jasje om oude werkwijzen (oude wijn in nieuwe zakken). En dát geeft een nare nasmaak, gezien de benodigde investeringen om SharePoint aan te schaffen (hardware en licenties) en te implementeren. Achteraf repareren door gedegen adoptie of meer gebruikersgemak is dan vaak lastig en het systeem krijgt de schuld.
SharePoint blijkt geen wondermiddel, maar een Paard van Troje.

In dit e-book geven we je een aanpak om van je SharePoint implementatie daadwerkelijk een succes te maken! Laat je gegevens hieronder achter en download het e-book.

AskApp: de optimale inzet van brains

Klantverhaal

AskApp: de optimale inzet van brains

Natuurlijk weet je precies welke kennis en expertise jouw collega’s hebben, waar ze goed in zijn en wat er in hun hoofd omgaat. Hierdoor ontwikkelt jullie organisatie zich razendsnel; als er een goed idee is en je hiervoor aanvullende hulp

lees verder
feedback