Digital Workplace onderzoek nu beschikbaar voor Nederlandse organisaties

PERSBERICHT  |
Op 16 januari verzorgt Jane McConnell een Masterclass over haar jarenlange onderzoek naar de Digital Workplace in grotere internationale organisaties. work21, onderdeel van de e-office group, biedt dit onderzoek nu exclusief aan voor de Nederlandse markt.

Gonny Vink, directeur work21: “Veel organisaties zijn met het onderwerp bezig: hoe zorg je voor een werkomgeving die je medewerkers optimaal ondersteunt in het uitvoeren van taken en het nemen van beslissingen. En hoe maak je samenwerken zo eenvoudig mogelijk, want dat is vooral waar het in moderne organisaties om draait”.
De wereld om ons heen wordt steeds complexer en daar moeten we als individu maar zeker ook als organisaties mee om kunnen gaan. Maar aan welke knop moet je nu draaien? Meer tools en technologie of meer aandacht voor leiderschap of governance?

“Het onderzoek van Jane McConnell brengt de knoppen in kaart, laat zien waar je als organisatie staat ten opzichte van branche-genoten en geeft inzicht in welke interventies waarschijnlijk het meeste gaan opleveren”, aldus Gonny Vink. “En we merken dat dit voor veel van onze klanten aantrekkelijk is, want je wilt dat je investeringen renderen. De overzichtelijke scorecard helpt bij het maken van keuzes.”

Jane McConnell is niet alleen in Nederland voor de Masterclass, maar ook voor de kick-off van een Digital Workplace onderzoek dat work21 gaat uitvoeren bij een grote Nederlandse overheidsorganisatie.

 

Verder lezen: [download id=”4928″]

disruptie vraagt om meer doen

blogpost

disruptie vraagt om meer doen

In het boek “The Fourth Industrial Revolution” van Klaus Schwab (voorzitter World Economic Forum) staan een aantal belangrijke vragen om rekening mee te houden: “When is disruption coming, what form will it take and how will it affect me and

lees verder
feedback