Deep dive Microsoft Teams

Microsoft Teams ontwikkelt zich in hoog tempo tot een volwassen samenwerkingsomgeving. Dat stelt organisaties voor de vraag hoe Teams zich verhoudt tot (bestaande) SharePoint-sites en overige applicaties in Office 365. Gaan we helemaal over, of vullen Teams en SharePoint elkaar juist prima aan?  Op 7 december organiseren e-office en work21 een Deep Dive voor onze klanten om hier zowel technisch als functioneel naar te kijken, zodat je meteen je plan voor 2018 op orde hebt.

Het programma bevat de volgende elementen:

  • Waarom Microsoft Teams? (positionering, welke manieren van werken)
  • Demo Teams
  • Teams implementeren: technische tips & trics
  • Beheer: welke modellen kun je hanteren?
  • Security: waar moet je op letten?
  • Adoptie: aan de slag met de communicatiematrix en werkafspraken

Het programma wordt praktisch van aard, dus neem je laptop mee en zorg voor toegang tot je eigen SharePoint en/of Microsoft Teams omgeving. De investering is 399,- euro pp. Kom je met meer mensen uit je organisatie, dan geldt een korting van 25% en betaal je 299,- pp. Het is zeker handig om met een collega te komen, want we behandelen zowel functionele, technische als organisatorische onderwerpen.

We starten om 9.30 uur en sluiten af rond 16.30 uur. Natuurlijk zorgen we voor een lekkere lunch.

Heb je inhoudelijke vragen? Neem vooral even contact met ons op.
Let op: om veel interactie mogelijk te maken, houden we de groep beperkt tot 10 deelnemers.

gebruikersadoptie: drie hoeraatjes voor Microsoft

blogpost

gebruikersadoptie: drie hoeraatjes voor Microsoft

Microsoft heeft april uitgeroepen tot de maand van de gebruikersadoptie. Microsoft begrijpt net zo goed als wij dat het implementeren van nieuwe technologie niet automatisch betekent dat gebruikers hiermee aan de slag gaan. FastTrack, het programma om op een snelle

lees verder
feedback