data, onderwijs en een positieve blik op AVG: podcast #19

In deze 19de aflevering van de Working Out Loud podcast gaat het over data in het onderwijs: hoe hou je dat controleerbaar. Ook bespreken de heren het verschil tussen ‘data driven’ en ‘data inspired’ en wordt er gediscussieerd over wat de beste besluitvorming oplevert. Conclusie: managers willen geen 50 tinten grijs… Tot slot steekt Bas de loftrompet over de AVG omdat het goede discussies oplevert, de slordigheid uit processen haalt en allerlei fijne bijvangst oplevert.

Working Out Loud:

de podcast kent een vaste bezetting van Bas Krikke, Bastiaan Boerkamp en Michel Jonker met Frank van Attekum als presentator. In drie keer 10 minuten wordt de stand van de wereld van e-office en work21 besproken: vragen en onderwerpen die we op de grens van mens, organisatie en technologie tegenkomen.

De geektips van aflevering #19:

Bas beveelt de TwentyThousand Hertz podcast aan voor audiofielen en de tikky pen van Rotring voor iedereen die net als hij graag tekent en soepel lijnen wil zetten.

Bastiaan tipt het boek How to lie with Statistics  van Darrell Huff, zeker voor managers.

En natuurlijk: vergeet niet te stemmen op onze podcast in de Dutch Podcast Awards van BNR! 

 

 

Je kunt de podcast hieronder beluisteren. De hele serie vind je ook op YouTube. Je kunt je abonneren via iTunes.

bij Frank op de Bank: Dynamics 365 for Talent

blogpost

bij Frank op de Bank: Dynamics 365 for Talent

Afgelopen dinsdag 27 maart kreeg Frank een nieuwe gast in een wel heel nieuwe setting: Mark Nieuwenhuizen nam deel aan de eerste live-versie! In dit webinar hebben de heren gesproken over wat er te verwachten valt van het nieuwe HR-pakket

lees verder
OOZ: digitale werkplek voor 41 scholen

Klantverhaal

OOZ: digitale werkplek voor 41 scholen

Met 41 scholen, meer dan 1400 medewerkers en ruim 11.000 leerlingen is OOZ (Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio) een grote netwerkorganisatie in de regio Zwolle. Om onderlinge kennisdelingen en samenwerking te vergemakkelijken is een portaal ingericht op basis van

lees verder
feedback