data en cloud: fundament voor cognitieve bedrijfsvoering

Aangeschoven bij Bob Picciano, Senior Vice President IBM Analytics.

Het model voor het bepalen van de waarde van IT is in de jaren veranderd. Vandaag is het radicaal anders ten op zichte van “vroeger”. Je kijkt niet meer naar het proces zelf, maar naar de waarde welke je uit je data kunt halen. Het inzicht dat je daarmee krijgt, is waardevol voor je organisatie.

superchanger!

IBM Watson is een superchanger voor iedereen in je organisatie. Met behulp van Watson krijg je in hoge snelheid toegang tot informatie dat onbevooroordeeld is (en volledig). Dit maakt je organisatie wendbaarder dan ooit. Door gebruik te maken van de cloud mogelijkheden is de IT afdeling een leader voor enablement van technologie.

IBM Watson AnalyticsIBM World of Watson

Meerdere dingen gehoord:

  • Met Watson Analytics kun je alle type data gebruiken voor analyse. Informatie maak je beschikbaar voor iedereen, dus ook consumenten. Dus upload je data en stel een vraag, Watson geeft je het antwoord.
  • Expert Storybooks helpen je op weg om met analytics aan de slag te gaan.
  • Om een competitief voordeel, te krijgen neem je beslissingen op basis van Watson analytics data.

Watson Data PlatformIBM Watson Data Platform

Samenwerken en informatie delen doe je met ‘Watson data platform’. Een ai power platform met 3 voordelen:

  1. Self service platform
  2. Cloud
  3. Data Solutions in het ecosysteem

 

Oh ja, Watson machine learning voor de ‘massa’ via de cloud. Waarom? We geloven dat data een concurrentie voordeel oplevert en je kan nu Watson Machine Learningmakkelijk data omzetten naar bruikbare informatie.

Wil je meer weten over IBM Watson en hoe je dit kan inzetten in je organisatie? Stuur mij een mail, dan neem ik contact met je op zodra ik weer in Nederland ben. Praat ik je helemaal bij over wat ik nog meer gehoord heb in Las Vegas.

 

IBM verkoopt collaboration software portfolio aan HCL

blogpost

IBM verkoopt collaboration software portfolio aan HCL

Het kan inmiddels niemand zijn ontgaan: diverse IBM Collaboration Solutions (ICS)  zoals Domino, Sametime en Connections, worden verkocht aan HCL. Deze aankondiging uit begin december 2018 heeft tot uiteenlopende reacties geleid in het IBM-partnerlandschap. Vele IBM-partners, waaronder wijzelf, waren koortsachtig

lees verder
breek het ijs met TalkTeam voor vergaderingen

blogpost

breek het ijs met TalkTeam voor vergaderingen

We horen en zien het steeds meer. Papierloos vergaderen. Meer flexibiliteit. Een nieuwe generatie van professionals komt op en nieuwe technologieën hebben grote impact op de manier waarop er gewerkt kan worden. We zouden e-office niet zijn als we daar

lees verder
platformkeuze voor chatbots: wie wint?

blogpost

platformkeuze voor chatbots: wie wint?

IT is gewend om te denken in keuzes: gaan we voor dit platform of voor het andere? Logisch, want van oudsher wil je als IT-afdeling over voldoende platform-kennis beschikken om de businessvragen goed en snel te kunnen beantwoorden. Nu is

lees verder
feedback