data en cloud: fundament voor cognitieve bedrijfsvoering

Aangeschoven bij Bob Picciano, Senior Vice President IBM Analytics.

Het model voor het bepalen van de waarde van IT is in de jaren veranderd. Vandaag is het radicaal anders ten op zichte van “vroeger”. Je kijkt niet meer naar het proces zelf, maar naar de waarde welke je uit je data kunt halen. Het inzicht dat je daarmee krijgt, is waardevol voor je organisatie.

superchanger!

IBM Watson is een superchanger voor iedereen in je organisatie. Met behulp van Watson krijg je in hoge snelheid toegang tot informatie dat onbevooroordeeld is (en volledig). Dit maakt je organisatie wendbaarder dan ooit. Door gebruik te maken van de cloud mogelijkheden is de IT afdeling een leader voor enablement van technologie.

IBM Watson AnalyticsIBM World of Watson

Meerdere dingen gehoord:

  • Met Watson Analytics kun je alle type data gebruiken voor analyse. Informatie maak je beschikbaar voor iedereen, dus ook consumenten. Dus upload je data en stel een vraag, Watson geeft je het antwoord.
  • Expert Storybooks helpen je op weg om met analytics aan de slag te gaan.
  • Om een competitief voordeel, te krijgen neem je beslissingen op basis van Watson analytics data.

Watson Data PlatformIBM Watson Data Platform

Samenwerken en informatie delen doe je met ‘Watson data platform’. Een ai power platform met 3 voordelen:

  1. Self service platform
  2. Cloud
  3. Data Solutions in het ecosysteem

 

Oh ja, Watson machine learning voor de ‘massa’ via de cloud. Waarom? We geloven dat data een concurrentie voordeel oplevert en je kan nu Watson Machine Learningmakkelijk data omzetten naar bruikbare informatie.

Wil je meer weten over IBM Watson en hoe je dit kan inzetten in je organisatie? Stuur mij een mail, dan neem ik contact met je op zodra ik weer in Nederland ben. Praat ik je helemaal bij over wat ik nog meer gehoord heb in Las Vegas.

 

feedback