Bots & Bites

 

Ga mee met de revolutie en kom naar Bots & Bites! De bijeenkomsten worden kleinschalig gehouden zodat de mogelijkheid voor ideeën- en kennisuitwisseling optimaal is.

De volgende Bots & Bites is gepland op:
29 november om 15.00 uur

Zet alvast in je agenda! Het programma wordt in de loop van oktober bekend.

Ons doel:
Ons enthousiasme en onze kennis, en dat van onze relaties, over chatbots te delen in een serie bijeenkomsten, waarbij elke keer een ander thema centraal staat. Presentaties van cases , sprekers, live-demo’s, … die vanzelfsprekend relevant zijn voor het thema. Daarna is er tijd om hier verder over te praten en om kennis uit te wisselen. Onder het genot van een hapje en een drankje.

Bots in Business

blogpost

Bots in Business

Het wordt tijd om het concept ‘kantoor’ een nieuwe lading te geven. De huidige kantoren hebben hun langste tijd wel gehad omdat ze niet in staat zijn te voldoen aan de eisen die de huidige samenleving en economie vraagt. Moderne

lees verder
boks voor de bots: podcast #14

Podcast

boks voor de bots: podcast #14

In deze 14de podcast bespreekt de vaste bezetting van Bas Krikke, Bastiaan Boerkamp en Michel Jonker weer de stand van de wereld van e-office en work21 onder leiding van Frank van Attekum. Onder de vlag van Working Out Loud worden

lees verder
Artificial Intelligence: jouw dark data al gevonden?

blogpost

Artificial Intelligence: jouw dark data al gevonden?

Deze week mag ik samen met mijn collega Michel e-office vertegenwoordigen op de  O’Reilly Artificial Intelligence Conference in New York. Alle grote partijen zijn aanwezig om de laatste stand van zaken omtrent AI, Machine Learning, Deep Learning, Cognitive Computing etc.

lees verder
feedback