je mag bot zijn tegen een bot…. luister podcast #17

In deze podcast gaan we de diepte in over het thema ‘bots’. En dan in het bijzonder chatbots. Waarom zijn chatbots zo in opkomst? Is het vooral ‘omdat het kan’ of levert het hele andere mogelijkheden? Ook hebben we het over de intelligentie van bots. Hoe werken zelflerende bots en hoe kun je er zelf mee aan de slag? En Michel licht zijn innovatieproject van de afgelopen maanden toe: baas (bots as a service), het nieuwe chatbot platform van e-office.

In deze 17de podcast bespreekt de vaste bezetting van Bas Krikke, Bastiaan Boerkamp en Michel Jonker weer de stand van de wereld van e-office en work21 onder leiding van Frank van Attekum. Onder de vlag van Working Out Loud worden vragen en onderwerpen gedeeld die we op de grens van mens, organisatie en technologie tegenkomen.

De geektip van deze podcast:

Bastiaan raadt de film Ex Machina (2014) aan: een film waar het hoogtepunt van AI en zelflerende technologie in onze wereld gebracht wordt.

Je kunt de podcast hieronder beluisteren. De hele serie vind je op de website of op YouTube. Je kunt je abonneren via iTunes.

 

 

Veel werk, maar geen mensen?

blogpost

Veel werk, maar geen mensen?

Een gemiddelde HR-, IT- of serviceafdeling handelt dagelijks een grote hoeveelheid vragen af. De expertise van de medewerkers zit in het oplossen van uitdagende vragen, maar veel tijd wordt besteed aan standaard vragen. Een extra FTE erbij is niet altijd de

lees verder
over de sociale intelligentie van chatbots

blogpost

over de sociale intelligentie van chatbots

Steeds meer bedrijven willen een virtuele assistent die klanten of interne medewerkers kan helpen vragen te beantwoorden. Bots ontlasten je front office, helpdesk en klantenservice door altijd beschikbaar te zijn en nooit te klagen over hun werk. Veel gestelde vragen over bedrijfsinhoud zijn vaak relatief makkelijk vast

lees verder
feedback