je mag bot zijn tegen een bot…. luister podcast #17

In deze podcast gaan we de diepte in over het thema ‘bots’. En dan in het bijzonder chatbots. Waarom zijn chatbots zo in opkomst? Is het vooral ‘omdat het kan’ of levert het hele andere mogelijkheden? Ook hebben we het over de intelligentie van bots. Hoe werken zelflerende bots en hoe kun je er zelf mee aan de slag? En Michel licht zijn innovatieproject van de afgelopen maanden toe: baas (bots as a service), het nieuwe chatbot platform van e-office.

In deze 17de podcast bespreekt de vaste bezetting van Bas Krikke, Bastiaan Boerkamp en Michel Jonker weer de stand van de wereld van e-office en work21 onder leiding van Frank van Attekum. Onder de vlag van Working Out Loud worden vragen en onderwerpen gedeeld die we op de grens van mens, organisatie en technologie tegenkomen.

De geektip van deze podcast:

Bastiaan raadt de film Ex Machina (2014) aan: een film waar het hoogtepunt van AI en zelflerende technologie in onze wereld gebracht wordt.

Je kunt de podcast hieronder beluisteren. De hele serie vind je op de website of op YouTube. Je kunt je abonneren via iTunes.

 

 

platformkeuze voor chatbots: wie wint?

blogpost

platformkeuze voor chatbots: wie wint?

IT is gewend om te denken in keuzes: gaan we voor dit platform of voor het andere? Logisch, want van oudsher wil je als IT-afdeling over voldoende platform-kennis beschikken om de businessvragen goed en snel te kunnen beantwoorden. Nu is

lees verder
SCHOOLbaas: van schoolgids naar schoolbot

blogpost

SCHOOLbaas: van schoolgids naar schoolbot

De overgang van groep acht naar de middelbare school is altijd spannend. De CITO toets is geweest, de inschrijving voor de middelbare school is gereed en ook de afscheidsmusical zit er op. Dan is het nu wachten tot het zover

lees verder
feedback