je mag bot zijn tegen een bot…. luister podcast #17

In deze podcast gaan we de diepte in over het thema ‘bots’. En dan in het bijzonder chatbots. Waarom zijn chatbots zo in opkomst? Is het vooral ‘omdat het kan’ of levert het hele andere mogelijkheden? Ook hebben we het over de intelligentie van bots. Hoe werken zelflerende bots en hoe kun je er zelf mee aan de slag? En Michel licht zijn innovatieproject van de afgelopen maanden toe: baas (bots as a service), het nieuwe chatbot platform van e-office.

In deze 17de podcast bespreekt de vaste bezetting van Bas Krikke, Bastiaan Boerkamp en Michel Jonker weer de stand van de wereld van e-office en work21 onder leiding van Frank van Attekum. Onder de vlag van Working Out Loud worden vragen en onderwerpen gedeeld die we op de grens van mens, organisatie en technologie tegenkomen.

De geektip van deze podcast:

Bastiaan raadt de film Ex Machina (2014) aan: een film waar het hoogtepunt van AI en zelflerende technologie in onze wereld gebracht wordt.

Je kunt de podcast hieronder beluisteren. De hele serie vind je op de website of op YouTube. Je kunt je abonneren via iTunes.

 

 

baas maakt chatbots inzetten nu nog laagdrempeliger

blogpost

baas maakt chatbots inzetten nu nog laagdrempeliger

Na de lancering van ons chatbotplatform baas | bots as a service hebben we natuurlijk niet stil gezeten. Nieuwe features toegevoegd, meer talen, nieuwe startpakketten (AVG, Scholen). Wat minder zichtbaar hebben we onder de motorkap ook het selfservice proces verder

lees verder
feedback