Beezy: een nieuwe generatie intranet

Als je werkt in een kleinere MKB organisatie, met bijvoorbeeld 15 of 20 collega’s, dan is het voor iedere medewerker waarschijnlijk duidelijk welke collega je nodig hebt voor het stellen van een vraag en het verrijken van kennis. Maar voor een grote organisatie is dat onderlinge samenwerken vaak een grote uitdaging. Met als gevolg dat grote bedrijven soms hun concurrentiepositie verspelen aan kleinere marktpartijen. Beezy levert daarvoor een out-of-the-box oplossing!

Wat is Beezy?

Beezy is een intelligent workplace software applicatie voor Microsoft Office 365 en SharePoint (zowel on-premises, cloud als hybrid omgeving). Beezy richt zich primair op grotere organisaties (vanaf ongeveer 250 medewerkers) met als doel om hun medewerkers, met meer gemak, efficiënter en veiliger samen te laten werken. Daarbij wordt uitgegaan van het gegeven dat er bij iedere organisatie vier belangrijke basis business componenten noodzakelijk zijn: 1. Samenwerken, 2. Communicatie, 3. Kennis en 4. Processen.

Vaak zijn applicaties rondom deze basiscomponenten op allerlei manieren versnipperd en leidt dat tot frustratie bij medewerkers. Beezy is zo krachtig omdat het de genoemde vier componenten bijeenbrengt in één krachtige oplossing. Iedereen kan de tools van Microsoft 365 blijven gebruiken, de API van Beezy communiceert met elke denkbare applicatie en Beezy stelt op basis van gebruik een zo persoonlijk mogelijk dashboard samen.

Nu al kennis maken met Beezy? Maak dan snel een afspraak voor een demo.

Vijf voordelen van Beezy

Er zijn honderden voordelen te bedenken. Dit zijn alvast vijf voordelen die organisaties zullen ervaren bij het gebruiken van de applicatie:

• Er komen andere samenwerkingsvormen, omdat sneller duidelijk is wie kennis heeft over een bepaald onderwerp. Kunstmatige intelligentie (AI) zorgt ervoor dat automatisch de juiste collega’s met kennis over het onderwerp aan de content gekoppeld wordt.
• Alle lopende Microsoft Teams projecten kunnen in Beezy worden samengevoegd. Daardoor ontstaat een beter beeld van het totaal aantal lopende projecten en kan bijvoorbeeld een portfolio of programma van meerdere projecten bewaakt worden.
• Gebruikers zien alle processen en applicaties die zij persoonlijk gebruiken in één duidelijk overzicht. Zowel op de laptop, maar natuurlijk ook op de smartphone via de Beezy app.
• Beezy kent slimme integraties met andere oplossingen. Bijvoorbeeld om een planningstool te integreren in de digitale werkomgeving,of misschien wel een krachtige rekenapp te plaatsen die met Power BI gemaakt is.
• Innovatieve oplossingen van Microsoft 365 kunnen met Beezy stapsgewijs gelanceerd worden. Binnen Beezy kan de keuze gemaakt worden welke nieuwe Microsoft tools al wel of niet gebruikt zouden moeten worden. Daarmee wordt voorkomen dat medewerkers overspoeld worden door functionaliteiten die zij mogelijk (nog) niet willen of kunnen gebruiken.

easy implementatie

Organisaties die Beezy willen inzetten zullen ervaren dat binnen enkele uren de applicatie al voor alle teams en medewerkers beschikbaar is. Maar beschikbaar zijn betekent nog niet dat iedereen de tool goed gaat gebruiken. Daarom besteden we vanuit e-office altijd veel aandacht aan de adoptie en blijven dit doen. In dit geval worden we zelf ook geholpen. Beezy kent namelijk ook de “Beezy bot”. Handig!

De zomer van het digitale werkplezier met Office 365

blogpost

De zomer van het digitale werkplezier met Office 365

Goede medewerkers zijn schaars en dus zijn organisaties sterk gericht op het behouden van mensen. De Employee Experience staat in veel beleidsplannen centraal. De bedrijfsfysio, gezond eten bij de lunch, yoga, meditatie en andere sportfaciliteiten: bedenk het maar. De focus

lees verder
feedback