Back to school met Office 365!

Office 365 biedt prachtige mogelijkheden voor elke moderne organisatie die samenwerken en kennisdelen hoog in het vaandel heeft. Toch zien we dat vooral e-mail en chat goed gebruikt worden en dat gebruik van de overige applicaties achterblijft. Ook bij onderwijsinstellingen zien we dit beeld: e-mail binnen Office 365 hebben velen zich al eigen gemaakt. Er zijn echter nog tal van applicaties onaangeraakt die net zo effectief en toepasbaar zijn.

Afspraken plannen, ruimtes boeken en e-mailen is voor de meesten nu een koud kunstje. Maar documenten opslaan, bewerken en doorsturen zonder overbodige kopieën en verwarring te creëren is een volgende stap in de digitale geordendheid. Wist je dat de samenwerkingsapplicatie Microsoft Teams is hier een direct antwoord op is?!

Begin het nieuwe schooljaar goed en optimaliseer je productiviteit met Office 365!

Kom deze zomer nog in actie

Hoe zorg je er nu voor dat je onderwijsinstelling effectiever en efficiënter wordt door het gebruik van Office 365? e-office heeft al 20 jaar ervaring met dit vraagstuk, waarvan de laatste 7 jaar specifiek met Office 365. Elke onderwijsinstelling is anders. Er is geen gemakkelijke “one-size-fits-all” route te bieden met gegarandeerd resultaat. Wij leveren uitsluitend maatwerk dat echt zin heeft bij de mensen in jouw omgeving. De afgelopen jaren hebben we diverse onderwijsorganisaties, variërend van PO, VO tot Hoger onderwijs ondersteund bij de invoering van Office 365 en nieuwe manieren van werken.

Hoe? Onze adoptieconsultants gaan in een aantal dagen op de schoollocatie aan de hand van praktische werkscenario’s de deelnemers uitdagen om zelf aan de slag te gaan met de voor hen handige tools van Office 365. Specifieke wensen binnen het Office 365 pakket? Laat het ons weten!
Voor wie? iedereen die in het onderwijs mee wil gaan met nieuwe, efficiëntere manieren van samenwerken en kennisdelen.
Aanmelden! Herken je een soortgelijke kans in jouw onderwijsinstelling? Volg de link naar onze actiepagina en bekijk de mogelijkheden!

 

Modern Workplace: visualiseren als recept voor succes

blogpost

Modern Workplace: visualiseren als recept voor succes

Het doen van (IT-)projecten in een Enterprise omgeving gaat vaak niet over rozen. De afstemming tussen proces, behoeften en techniek blijkt nog regelmatig een lastige hobbel. Viermomenten blijven uit. Voor de volledigheid: een project is een tijdelijke omgeving die is opgezet met het

lees verder
feedback