baas maakt chatbots inzetten nu nog laagdrempeliger

Na de lancering van ons chatbotplatform baas | bots as a service hebben we natuurlijk niet stil gezeten. Nieuwe features toegevoegd, meer talen, nieuwe startpakketten (AVG, Scholen). Wat minder zichtbaar hebben we onder de motorkap ook het selfservice proces verder geautomatiseerd.

En dat heeft het nu zichtbare resultaat opgeleverd dat we de instapprijzen kunnen verlagen. Na de gratis proefperiode van 30 dagen kun je nu al voor 49 euro per maand je eigen chatbot bouwen,  inzetten op je website of ander kanaal en vervolgens zelf onderhouden (of trainen, zoals dat in chatbot-jargon heet). Super voordelig dus! En je hebt er geen IT-kennis voor nodig. Je leert er ook nog eens je (interne) klant door kennen, want je krijgt inzicht in alle vragen die aan je bot worden gesteld. En je chatbot begrijpt al heel veel van de speelse vragen die gebruikers nu eenmaal op chatbots afvuren. Deze smalltalk onderhouden we voor je en is voor nu alleen in Nederlands en Engels beschikbaar.

Je kunt hier de complete lijst van features en prijzen downloaden.

Start vandaag nog met je 30 dagen proefversie op www.baas.team. Heb je hulp nodig met het verzamelen van content, dan helpen we je met plezier!

 

 

platformkeuze voor chatbots: wie wint?

blogpost

platformkeuze voor chatbots: wie wint?

IT is gewend om te denken in keuzes: gaan we voor dit platform of voor het andere? Logisch, want van oudsher wil je als IT-afdeling over voldoende platform-kennis beschikken om de businessvragen goed en snel te kunnen beantwoorden. Nu is

lees verder
feedback