appje geeft CRM “SharePoint vleugels”

Zo bracht Automatiseringsgids het nieuws over de launch van onze TeamSpirit Doc Finder. Het is de eerste app van e-office in de SharePoint App Store, die we wereldwijd aanbieden voor SharePoint Online.

snel resultaat
Iedereen die de app voor het eerst ziet, blijkt verrast te zijn door de snelheid waarmee de resultaten worden getoond. We haken in op de krachtige zoekmogelijkheden van SharePoint, waardoor je veel sneller en gemakkelijker documenten kunt terug vinden. Door de integratie met CRM worden alle documenten automatisch voorzien van relevante CRM data. Daardoor krijg je met één klik een totaal overzicht van alle documenten die bij een bepaalde klant horen.

klant centraal
In onze eigen toepassing van CRM en SharePoint stellen we onze klanten centraal. De onderdelen opportunities, projecten en cases vormen vervolgens de verschillende fases binnen ons systeem en zijn verbonden aan de klant én de teams die samenwerken aan het klantproject. Hiermee creëren we een uniforme ingang (onafhankelijk van team en systeem) tot alle beschikbare documenten. PowerPoint, Word , Excel, PDF documenten en mail, alles wordt automatisch voorzien van de relevante tags.

Yellow & Blue
Samenwerken en kennisdelen komt volgens ons het beste tot zijn recht als je de betrouwbaarheid van processen (blauw) combineert met flexibiliteit en creativiteit van mensen (yellow). Deze integratie van CRM en SharePoint is daar een goed voorbeeld van. Hoe blauw een proces of systeem ook is, de mensen die ermee werken dragen er uiteindelijk zorg voor of én hoe je in CRM een antwoord vindt. Met onze TeamSpirit Doc Finder wordt dit ‘raadplegen’ gemakkelijker.

iPad
Deze app is ontworpen met een iPad en laat zich dan ook eenvoudig bedienen met een tablet of smartphone. Ook op grotere schermen werkt de interface snel en intuïtief.

onder de motorkap
TeamSpirit Doc Finder installeer je als app op je SharePoint-omgeving en vereist de mogelijkheden vanaf versie 2013. Het app-model draait volledig in de browser, waardoor het net zo snel is als de tablet of PC waar je mee werkt. De standaard ‘RefinableStrings’ in SharePoint Search worden gebruikt om de categorieën met CRM data te maken, die als tegels worden getoond in de applicatie. Deze zijn aangekleed met de profielfoto’s van de MySite pagina’s van medewerkers en met de klantlogo’s die op basis van het internet domeinnaam van het account in CRM worden gezocht. Eventueel ontbrekende logo’s kun je zelf in SharePoint aanvullen.

abonnement
Binnenkort lanceert Microsoft ook een abonnementprijs voor apps, maar tot die tijd kun je onze app aanschaffen voor een eenmalig bedrag van € 8,49 per user. Ik nodig u graag uit een 30 dagen free trial te starten!

De app is te vinden in de SharePoint Store
Meer informatie over de app: www.teamspirit.nl

AskApp: de optimale inzet van brains

Klantverhaal

AskApp: de optimale inzet van brains

Natuurlijk weet je precies welke kennis en expertise jouw collega’s hebben, waar ze goed in zijn en wat er in hun hoofd omgaat. Hierdoor ontwikkelt jullie organisatie zich razendsnel; als er een goed idee is en je hiervoor aanvullende hulp

lees verder
bij Frank op de Bank: Dynamics 365 for Talent

blogpost

bij Frank op de Bank: Dynamics 365 for Talent

Afgelopen dinsdag 27 maart kreeg Frank een nieuwe gast in een wel heel nieuwe setting: Mark Nieuwenhuizen nam deel aan de eerste live-versie! In dit webinar hebben de heren gesproken over wat er te verwachten valt van het nieuwe HR-pakket

lees verder
feedback