de 5 best gelezen blogposts van 2015

Al gek geworden van de lijstjes? Ben je een hater of een liefhebber? Ik ben stiekem wel een fan van lijstjes. Met leuke, relevante content van het afgelopen jaar, of handige tips voor het nieuwe jaar.
Dus hierbij mijn guilty pleasure: het lijstje van de 5 best gelezen blogposts in 2015 van ons e-office magazine!
5. Op nummer 5 een vrij recente blogpost over IBM Watson:
en toen was er … Watson van Arti Nokhai

4. Altijd in onze lijstjes te vinden: Jennifer Bouman. Haar blogje over een maand alleen kraanwater drinken voor het project www.water365.nl van onze ex-collega Judy is weer uitstekend gelezen: Help mij in aquatober!

3. De mooie blogpost die Roland Hameeteman schreef na het lezen van het boek Reinventing Organizations van Frederick Laloux, mag natuurlijk niet in de top 5 ontbreken:
betrokken medewerkers veranderen de wereld

2. Fier op de tweede plek vinden we een blogje van Loes van Dril dat ze schreef vanuit haar ervaring als consultant en trainer: meest gestelde vragen van nieuwe SharePoint gebruikers

1. Maar veruit het best gelezen blogje is van Bart Boskaljon en gaat over OneNote. Zijn tips zijn dan ook heel handig. en het mooie plaatje helpt vast ook!
in een onenotendop: 7 meest waardevolle OneNote tips ooit

 

zien is geloven

blogpost

zien is geloven

visuele dataverwerking met Watson Visual Recognition Betekenis geven aan hetgeen we zien leren we als mens van jongs af aan. We verwerken ongekend veel visuele informatie op basis van ervaring en kennis over onze wereld. Ook in het bedrijfsleven is

lees verder
feedback