Event | De hybride werkplek: van kostenpost naar waardecreatie voor medewerkers

21

APRIL

Event in samenwerking met Microsoft | Round table ‘De hybride werkplek: van kostenpost naar waardecreatie voor medewerkers’

Op vrijdag 21 april organiseren wij in samenwerking met Microsoft een round table, bij ons op kantoor. Tijdens deze ochtend kun je deelnemen aan een sessie over de hybride werkplek: van kostenpost naar waardecreatie voor medewerkers.

Wat: Round table ‘De hybride werkplek: van kostenpost naar waardecreatie voor medewerkers’
Waar: e-office, Duwboot 20, Houten
Wanneer: vrijdag 21 april van 09:30 tot 13:00 uur, inclusief uitgebreide lunch

Waarom: Een goed ingerichte werkplek levert de organisatie, de manager, het team én de werknemer een heleboel voordelen op. Tijdens deze round table gaan we in gesprek met experts op het gebied van de hybride werkplek en laten zij zien hoe je met technologieën als Windows 365 Cloud PC en Microsoft Viva een moderne, hybride werkplek inricht die klaar is voor de toekomst. We behandelen stellingen met gelijkgestemden en leren van elkaars ervaringen. Na deze ochtend heb je een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn om voor jouw organisatie een moderne werkplek in te richten die niet wordt gezien als kostenpost, maar als waardecreatie voor je medewerkers.

Need we say more? Gratis aanmelden doe je hier.

Geïnteresseerd?

Meld je gratis aan!

Inschrijven

Meer events

24

MAART

5 uur

De werkplek van de toekomst: Windows 365 Cloud PC & Microsoft Viva

Wij nemen je graag mee op reis door de werkplek van de toekomst. Samen met Microsoft organiseren wij een Windows 365 solution launch event, waar we je alles vertellen over de werkplek van de toekomst, met slimme oplossingen als Windows 365 Cloud PC & Microsoft Viva.

We vertellen je graag meer over
onze unieke werkwijze


Neem contact met ons op