Put people first

Partnership
IBM.

 

Organisaties naar een next level brengen door medewerkers en teams optimaal te ondersteunen met techniek. Dat is wat we doen. En dat doen we al jaren, want in 1991 zijn we gestart met het ontwikkelen van digital workspaces. Dat deden we toen als één van de eerste businesspartners met Lotus Notes (later Sametime). In 1995 heeft IBM het volledige portfolio van Lotus overgenomen. De afgelopen 22 jaar evolueerden de visie en het productportfolio van IBM naar social business software. Helemaal in ons straatje. Het samenwerkingsplatform IBM Connections sloot naadloos aan op onze visie: slimmer werken, kennis delen en virtuele teams. Toen dat gebeurde, werden we de allereerste IBM Premier Businesspartner van de Benelux, gespecialiseerd in social business software.

Data is het nieuwe goud. Daarmee maken we langs de guidelines van een kenniscultuur meetbare keuzes, waardoor we veiliger en prettiger samenwerken. Om organisaties hiermee te helpen zijn we ons in 2014 gaan verdiepen in de mogelijkheden van Artificial Intelligence. Sinds die tijd behoren IBM Watson en IBM Cloud solutions tot ons repertoire.

Vanaf 1 juli 2019 heeft IBM het volledige collaboration platform (waaronder onder andere Notes, Connections en Sametime) verkocht aan HCL. Op dit moment focussen we ons dus op IBM Watson services en IBM Cloud solutions.

 

PRODUCTEN:

  • IBM Watson services
  • IBM Cloud solutions

Vrijblijvend advies?

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

 

Wij adviseren je graag over alle IBM toepassingen. Eén van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op om een adviesgesprek in te plannen.

Andere referenties

“Mijn collega’s hebben de nieuwe tooling en werkwijze veel meer omarmd. Het laat het kantoor nu echt optimaler werken.” – Freek van Galen, Projectleider IM & ICT @ BUas

“Samen met e-office hebben we laten zien dat het werk veel gemakkelijker wordt, waardoor de medewerkers mensen nog beter kunnen helpen”- Richard Ridderhof, Manager ICT @ Emergis.

“Ik denk dat we 15 tot 20% effectiever zijn geworden!” – Gerard Ketelaar, Managing Partner Executive Search @ Quaestus

We vertellen je graag meer over
onze unieke werkwijze