Put people first

Partnership
IBM.

 

Organisaties naar een next level brengen door medewerkers en teams optimaal te ondersteunen met techniek. Dat is wat we doen. En dat doen we al jaren, want in 1991 zijn we gestart met het ontwikkelen van digital workspaces. De afgelopen 22 jaar evolueerden de visie en het productportfolio van IBM naar social business software. Helemaal in ons straatje! Slimmer werken, kennis delen en virtuele teams. Daar houden we van. Daarom werden we de allereerste IBM Premier Businesspartner van de Benelux.

Hybride werken met IBM

Uit het rijke aanbod aan oplossingen en services van IBM die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd, hebben wij inmiddels een selectie gemaakt. Daarmee wordt de hybride werker maximaal ondersteund. Hybride werken betekent namelijk dat de medewerker niet altijd toegang heeft zijn of haar collega’s om iets te vragen. Ondersteuning is niet altijd aanwezig en uitleg over de afspraken en regels binnen de organisatie zijn ook niet 24/7 en overal beschikbaar. 

Om die reden bouwen wij met IBM technologie een interface, waaraan de medewerker in zijn eigen taal vragen kan stellen. Hierbij maken we gebruik van Natural Language Processing (NLP). Daarmee kunnen we inschatten welke vraag door de medewerker is gesteld en welk antwoord daar het beste bij past. Het resultaat? Jouw medewerker vindt snel het antwoord op zijn vraag en houdt meer tijd over voor belangrijkere zaken.

We hebben drie belangrijke services geselecteerd uit het IBM Watson portfolio, waarmee wij onze NLP-oplossingen voor veel organisaties realiseren.

Vrijblijvend advies?

 

Plan een adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

 

Wij adviseren je graag over alle IBM toepassingen. Eén van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op om een adviesgesprek in te plannen.

Andere referenties

“Mijn collega’s hebben de nieuwe tooling en werkwijze veel meer omarmd. Het laat het kantoor nu echt optimaler werken.” – Freek van Galen, Projectleider IM & ICT @ BUas

“Samen met e-office hebben we laten zien dat het werk veel gemakkelijker wordt, waardoor de medewerkers mensen nog beter kunnen helpen”- Richard Ridderhof, Manager ICT @ Emergis.

“Ik denk dat we 15 tot 20% effectiever zijn geworden!” – Gerard Ketelaar, Managing Partner Executive Search @ Quaestus

We vertellen je graag meer over
onze unieke werkwijze


Neem contact met ons op