cognitieve roadmap

De cognitieve roadmap is ontwikkeld voor organisaties die zich bewust zijn van de snelheid waarmee de wereld om ons heen verandert en die een bepaalde mate van urgentie voelen om te veranderen. In een aantal stappen kom je met hulp tot de kern, is er een aanpak en een team van experts die samen de wereld gaan veranderen.

In 1 dagdeel inspireren we je kernteam met de mogelijkheden wat betreft cognitieve technologieën en relevante toepassingen. Volledig geïnspireerd gaan we naar dagdeel 2 waarin het kernteam haar/zijn (disruptieve) ideeën gaat delen. Deze input wordt verzameld en aangevuld om de uitdaging nog scherper neer te zetten in een fysieke cognitieve roadmap.

Cognitieve en innovatieve toepassingen bieden ondersteuning om in je eigen vaktaal informatie te verkrijgen die relevant is voor de taak waar je op dat moment mee bezig bent. Dit zal uitmonden in een soort van digitale rechterhand, met wie je kunt sparren en aan wie je oplossingen kunt toetsen. Dit bespaart tijd en zorgt voor betere oplossingen.

kies je je eigen instap moment
Bepaal wat je startpunt is op basis van de behoefte van de organisatie en de capaciteit waar je over beschikt. (Beschik je niet over de benodigde capaciteit in kennis of aantallen, dan ga je op zoek naar allianties of ga je in gesprek met experts buiten je organisatie). De case of het idee draagt bij aan het strategische rol en je kunt dit uitvoeren met de data die je al in huis hebt.

 

divider

chatbot

Je kunt in korte tijd een chatbot inzetten om teams te ondersteunen. Bijvoorbeeld om externe teamleden via een chatbot snel inzetbaar te krijgen. Een extern teamlid hoeft niet meer te wachten op een beschikbare collega.

divider

Smart Search

Het vinden van de juiste informatie op het gewenste moment. Op basis van natuurlijke taal en onafhankelijk van de omgeving.

divider

ProfileThis

ProfileThis is een Watson tool gericht op het slimmer maken van een organisatie: nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden moeten op het organisatie- en teamniveau terecht komen. Een manier om ‘eilanden’ met elkaar te verbinden is (automatisch) verbanden te leggen tussen skills en gedrag van medewerkers.

divider

AnalyzeThis

Analyseer teksten snel op inhoud, domein en sentiment, Geschikt voor intern en extern gebruik.

divider

Yellostar ExpertFinder

Stel snel en eenvoudig het ideale team samen om een project of case op te pakken. Yellostar is een congnitieve tool die teams samen kan stellen op basis van ervaring, kennis, softskills en drijfveren.

divider
vergadercultuur

JOIN

Een slimme app waarmee je collega’s een berichtje kunt sturen, ook op het moment hij of zij offline is. Zodra deze persoon online komt, krijgt deze een push notificatie en kun je meteen een ruimte reserveren om elkaar te spreken.

divider

Virtual Assistant

De virtual assistant gaat verder dan de chatbot en helpt je bij het bepalen van prioriteiten voor jezelf en het team. En regelt pro-actief afspraken en ruimtes.

 

divider
recept kennisdelen

Knowledge Management

Met behulp van Watson gaat kennismanagement een nieuwe fase in. Door transparant te werken en content te delen ontstaat een omgeving waarin kennis, inzichten en ideeën snel toegankelijk zijn.

divider

Business Insight

Projectteams krijgen snel inzicht in onderwerpen die van belang zijn voor project. Denk hierbij aan een alert als wetgeving wijzigt, nieuwsitems, concurrentie-analyse, etc.

divider

Watson for Projects

Alle projectinformatie in een visueel interactieve omgeving.

 

divider
feedback