AVGbaas: chatten over privacy

Inmiddels is het zover: de AVG gaat gehandhaafd worden. Toch zijn nog lang niet alle bedrijven en organisaties goed voorbereid op de eisen die de privacy-wetgeving stelt. Er is veel informatie te vinden over de AVG. Vanuit technisch standpunt (we moeten beveiligen!), vanuit juridisch gezichtspunt (we moeten procedures hebben!), vanuit HR (we moeten onze mensen trainen!), vanuit Marketing & Sales (we moeten doelbinding voor elkaar hebben!) en vanuit de CEO (ik wil mijn klanten goed beschermen). Allemaal zinvol en nodig, want de AVG raakt heel veel processen in een organisatie.

wie is de AVG-expert?

Wat we zien bij klanten is dat er bijna nergens één persoon is die alle vragen over AVG kan beantwoorden. Dat is best onhandig. Dus hebben we de chatbot AVGbaas getraind om vanuit verschillende perspectieven antwoorden te kunnen geven op veelgestelde vragen omtrent AVG en GDPR. Over persoonsgegevens, doelbinding, verwerkersovereenkomsten, de DPIA, datalekken et cetera.

gratis uit te proberen

Je kunt hiernaast met onze AVGbaas chatten. Smaakt dat naar meer? Je kunt AVGbaas heel eenvoudig inzetten op je eigen intranet, Office 365, of welke online omgeving dan ook. En als je daar nog specifieke informatie voor jouw organisatie aan toevoegt (waar staat die verwerkersovereenkomst van ons?) dan wordt AVGbaas nog relevanter voor je collega’s. Dus lijkt het je wat, zo’n 24×7 vraagbaak die de basisinformatie over AVG altijd bereikbaar maakt? Voor maar 600 euro per maand heb je de bot draaien (en het is maandelijks opzegbaar).

Je kunt zelf ervaren hoe makkelijk het is.

  • Je registreert je op portal.baas.team,
  • kiest de AVGtemplate, een naam en avatar, en
  • je kunt 30 dagen gratis testen (en eventueel trainen met aanvullende content).

Ben je helemaal tevreden en wil je de chatbot op je eigen omgeving hebben? Dan ga je door naar de betaalde versie.

NB. AVGbaas is getraind door onze collega’s van work21.

Disclaimer:
Je kunt geen rechten ontlenen aan de antwoorden van AVGbaas. AVGbaas is getraind op basis van openbaar toegankelijke bronnen maar is geen gespecialiseerde jurist.

 

ik wil graag meer weten

feedback